Κουκουλοφόροι έκλεψαν το ταμείο από το τεράστιο πάρτυ στον Βόλο - Δεκάδες μεθυσμένοι στο νοσοκομείο

Ανώνυμος
0



Χαμός στον Βόλο με το πάρτυ των οκτώ χιλιάδων ατόμων που εξελίχθηκε σε τραγωδία. Κουκουλοφόροι λήστεψαν το ταμείο και τουλάχιστον 70 άτομα πήγαν στο νοσοκομείο σε λιπόθυμη κατάσταση.

Κουκουλοφόροι λήστεψαν το ταμείο από το πάρτι των Μηχανολόγων Μηχανικών τα ξημερώματα, σύμφωνα με τα 


Αμέσως ενημερώθηκε ο κοσμήτορας Γιώργος Σταμούλης , αλλά από την αστυνομία τηρείται σιγή-ιχθύος. Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα μόλις τέλειωσε το πάρτυ της χρονιάς με τους 8.000 συμμετέχοντες, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Πεδίον του Άρεως.

Ενημερώθηκε και η Ασφάλεια Βόλου, η οποία διεξάγει την έρευνα, ενώ ήδη η σήμανση έχει ξεκινήσει το έργο της έρευνας. Το αίτημα για το πάρτι υπέβαλλε ομάδα φοιτητών και η άδεια διεξαγωγής δόθηκε σε αυτούς, αλλά σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πίσω από την διοργάνωση βρίσκονται και ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά 70 άτομα

Το πάρτυ με τα 4 μπαρ και τους έξι DJs διαλύθηκε σήμερα στις 7 το πρωί, με 70 άτομα να μεταφέρονται στο Νοσοκομείο λόγω μέθης. Η μπύρα κόστιζε 2 ευρώ και το ποτό 4 ευρώ, ενώ στις 4 το πρωί ανακοινώθηκε πως η μπύρα πωλούνταν ένα ευρώ. Η είσοδος ηταν ελεύθερη.

Όπως περιέγραψε στο Mega, φοιτήτρια που ήταν στο πάρτι, ξαφνικά έβλεπε άτομα να καταρρέουν κοντά της και το ένα ασθενοφόρο να φτάνει στο σημείο μετά το άλλο.

«Ήταν πεσμένοι μέσα στο δρόμο, ξαπλωμένοι στο πάτωμα. Έκαναν εμετούς. Είδαμε στο γυρισμό ένα παιδί ξαπλωμένο πάτωμα, στο δρόμο μας, στο πεζοδρόμιο επάνω, που είχε δύο κοπέλες δίπλα του, να τον βοηθάνε να συνέλθει. Δεν νομίζω ότι είχε επαφή με το περιβάλλον», δήλωσε η φοιτήτρια.

«Έπεφταν δίπλα μας, έκαναν εμετούς, τους έπαιρναν τα ασθενοφόρα»

«Μας έσπρωχναν στην άκρη για να περάσουν παιδιά, τα οποία ήταν λιπόθυμα και τα βγάζανε, είδαμε ασθενοφόρα και φορεία. Ένας κύριος μέσα στην πόλη μας είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν περάσει 14 ασθενοφόρα, αλλά γενικά πάρα πολλά άτομα ήταν σε κατάσταση μέθης και πολύ ζαλισμένα, οπότε πιστεύω υπήρχαν πολύ περισσότερα από αυτά τα 14 που μάθαμε εμείς, γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση στο πάρτι», συμπλήρωσε η φοιτήτρια.

Στο νοσοκομείο έφτασαν συγγενείς, αλλά και φίλοι των νεαρών που κατέρρευσαν από την κατανάλωση αλκοόλ. Οι διοργανωτές του πάρτι κάνουν λόγο για μεμονωμένα περιστατικά σε μια βραδιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και ολοκληρώθηκε με στιγμές αγωνίας. 


gegonota.news

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)