Επιχειρεί να θολώσει τα νερά ο Γεωργιάδης με εξώδικο στον Τσίπρα...

0


 Ο σάλος που ξέσπασε με το βίντεο που καταγράφει αφεντικό να δίνει γραμμή υπέρ Ν.Δ. παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης δεν έχει κοπάσει με τον υπουργό Επικρατείας να εμφανίζεται προκλητικός και τον Αδ. Γεωργιάδη να επιχειρεί να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί προαναγγέλλοντας την κατάθεση εξωδίκου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Συνεχίζεται... ο κυβερνητικός τραγέλαφος με αστείες δικαιολογίες και εξώδικα για το βίντεο με τον εργοδότη που εκφοβίζει εκλογικά εργαζόμενους.

Στην αδιανόητη ομιλία του εργοδότη προς τους εργαζόμενους για τις επικείμενες εκλογές μπροστά στον υπουργό Ανάπτυξης δίνεται γραμμή υπέρ του κυβερνώντος κόμματος γεγονός που έφερε κύμα διαμαρτυριών, αλλά και κινητοποιήσεις εργαζομένων.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος τοποθετήθηκε για το περιστατικό υιοθετώντας πλήρως τη γραμμή του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι ήταν μια πλάκα που διορθώθηκε.


Στο μεταξύ ο Άδωνις Γεωργιάδης, που δεν φέρει ευθύνη για όσα αδιανόητα ανέφερε on camera ο CEO της ασφαλιστικής εταιρείας, προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί σε δηλώσεις του κατηγόρησε τον υπουργό για απευθείας αναθέσεις στον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Μιλώντας στον ρ/σ Status 107,7, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε: «Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα για να το στείλω αν προλάβω σήμερα, σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο, γιατί εξακολουθεί να λέει, τό ‘πε χθες και σε μια ομιλία, τό ‘πε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος λέει που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης, είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις. Δεν έχω δώσει καμία, ούτε απευθείας ανάθεση, ούτε οποιουδήποτε δουλειές, σε αυτήν την επιχείρηση και σε αυτόν τον κύριο τον οποίο γνώρισα πρώτη φορά προχθές που με κάλεσε στην εταιρία του. Κατά συνέπεια, όσα λέει ο κ. Τσίπρας, είναι άκρως συκοφαντικά. Αν το συνεχίσει δηλαδή, θα του ζητήσω αποζημίωση».Ο Αδ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι επρόκειτο για μία εκδήλωση όπως τόσες άλλες που πάνε προεκλογικά οι υποψήφιοι σε καθημερινή βάση, και μάλιστα, σημείωσε για το επίμαχο περιστατικό ότι:

« Εγώ ο ίδιος αντέδρασα αμέσως, δεν περίμενα τον κ. Τσίπρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι που το συνδέει με δήθεν απευθείας αναθέσεις που του έχω δώσει εγώ. Αυτό είναι συκοφαντία. Είναι ψέμα, είναι συκοφαντία, και θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Ανατρέχοντας κανείς στη χθεσινή ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην Δραπετσώνα διαπιστώνει πως δεν έκανε ονομαστική αναφορά στον Άδωνη Γεωργιάδη παρά μόνο είπε: «Για να μην ξαναδούμε ποτέ αυτές τις εικόνες της ντροπής που είδαμε σε ένα video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο λίγες μέρες πριν την εργατική Πρωτομαγιά, το αφεντικό να τρομοκρατεί και να απειλεί με απόλυση τους υπαλλήλους του, τους εργαζόμενούς του, αν δεν ψηφίσουν αυτόν που του δίνει απευθείας αναθέσεις (...)».Το επίμαχο βίντεο

εο


 


Παραθέτουμε για ακόμη μια φορά και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο (ουσιαστικά από ανάρτηση του ίδιου του Άδωνη Γωργιάδη στο Tik Tok) και την ομιλία του CEO της NOS INSURANCE για να αντιληφθούν όσοι ενδιαφέρονται το... μέγεθος του αστείου. 

«Μια άνω τελεία θα βάλω εγώ. Ο υπουργός τα λέει ήπια. Εγώ σας τα είπα χθες πιο έντονα. Δεν υπάρχει επιλογή εδώ, η δουλειά μας η καθημερινότητά μας, το μέλλον μας – εγώ θα τα πω άλλη μια φορά – εξαρτάται πάρα πάρα πολύ από μια χώρα κυβερνημένη, με μία σωστή κυβέρνηση, Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες παιδιά, και θυμόσαστε τι γινόταν, και στα τηλέφωνα και με τους συνεργάτες, και με τον κόσμο και με τις αποζημιώσεις. Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα, σας το έχω αποδείξει. Είμαι όμως δίκαιος. Και επειδή είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι επειδή κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους πρέπει να το συζητήσουμε».

► Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 2 Μαϊου, στα γραφεία της εταιρείας με βασικό σύνθημα: «οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)