ΥΠΕΣ: Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι… φταίνε για το φιάσκο με το ποσοστό συμμετοχής....


 Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, δηλαδή σχεδόν τέσσερις ώρες καθυστερημένα, προχώρησε στην πρώτη επίσημη ενημέρωση για τη συμμετοχή στις κάλπες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο οποίος επιχείρησε να «βγάλει λάδι» το υπουργείο και την κυβέρνηση και να επιρρίψει τις ευθύνες για αυτή την κατάσταση στους δικαστικούς αντιπροσώπους...


«Αποφασίσαμε να δώσουμε μία και καλή τη δεύτερη ανακοίνωση, όπου σε αυτή συμμετέχουν περίπου το 80% των εκλογικών τμημάτων» είπε ενώ για το «ραντεβου» της πρώτης ενημέρωσης που ήταν για τις 10 περίπου το πρωί η επίσημη απάντηση ήταν ότι δεν ήταν συνεπείς οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.



Δεν υπήρξε σωστός «συντονισμός του ανθρώπινου παράγοντα» είπε ο κ. Σταυριανουδάκης και διέψευσε ότι στην έναρξη της διαδικασίας υπήρξαν προβλήματα με τα τάμπλετ.


Πάντως, αρκετοί δικαστικοί αντιπρόσωποι καταγγέλλουν ότι δεν τους επέτρεπε το σύστημα να καταχωρήσουν τα στοιχεία και όχι ότι αυτοί ήταν… ασυνεπείς στο ραντεβού της καταχώρησης των στοιχείων.


Το πολυδιαφημισμένο σύστημα της κυβέρνησης αποδείχτηκε… άνθρακες...


documentonews.gr