Διάβασε πλαστογραφημένη δήλωση Τσίπρα...


 Ρεζίλι σε ζωντανή σύνδεση έγινε η Ζωή Ράπτη που εμφανίστηκε σε πολιτικό πάνελ με σκονάκι-απάτη από τον μηχανισμό παραπληροφόρησης της ΝΔ με... πλαστογραφημένη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα.


Η υφυπουργός Υγείας, ήταν καλεσμένη μαζί με τον Γιάννη Ραγκούση στην εκπομπή της Βούλας Κεχαγιά και του Γιώργου Χουδαλάκη στο Action24, όταν σε μια σκηνοθετημένη από την ίδια κίνηση έβγαλε σκονάκι από τη ΝΔ και άρχισε να διαβάζει μια φανταστική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί συγκρότησης κυβέρνησης «ειδικού σκοπού».

Ο Γιάννης Ραγκούσης παρενέβη αμέσως και της εξήγησε ότι: «Είναι πλαστογραφημένο αυτό. Διαβάσατε λόγια που ποτέ δεν είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό είναι απάτη. Αδιανόητο αυτά που λέτε. Εάν επιμείνεται υπάρχει θέμα. Να κάνετε ανάκληση. Αν σας το έδωσαν να το διαβάσετε, μην το κάνετε γιατί είναι πλαστογραφημένο».

Η υφυπουργός Υγείας, επέμενε, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να της διαβάζουν την απομαγνητοφώνηση απάντηση του Αλέξη Τσίπρα που δεν είχε καμιά σχέση με τα όσα διάβαζε η Ζωή Ράπτη από το σκονάκι-απάτη του μηχανισμού παραπληροφόρησης της ΝΔ...

avgi.gr