Εντολή για αλλαγές...


 Ο κυρίαρχος λαός αποφάσισε και το μήνυμα που έστειλε ήταν ηχηρό. Τώρα είναι η ώρα της ειλικρίνειας και της συλλογικότητας προκειμένου η επόμενη εκλογική μάχη να δοθεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους. 

Άμεσα αλλαγές προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας και ως προς αυτό δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό. 

Τα... όργανα του κόμματος θα συνέλθουν προκειμένου να γίνει απολογισμός, να εντοπιστούν τα αίτια της ήττας και να ληφθούν άμεσα οι αποφάσεις που πρέπει. Με θάρρος και ειλικρίνεια.

Η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται δεν είναι θετική για την κοινωνική πλειονότητα. Αν η παντοκρατορία Μητσοτάκη επιβεβαιωθεί και στις επόμενες εκλογές, η επόμενη μέρα θα είναι εφιαλτική για τους πολλούς, ταφόπλακα για τη Δημοκρατία, το Κράτος Δικαίου, το δημόσιο σύστημα Υγείας, την Παιδεία, τα δικαιώματα στην εργασία. Δεν υπάρχει περιθώριο για μεμψιμοιρία και παραίτηση. Η μάχη χάθηκε, ο αγώνας συνεχίζεται, ποτέ δεν σταμάτησε.

Έτσι είναι η Αριστερά. Σφυρηλατημένη σε ήττες, ματαιώσεις και ιστορικές νίκες, όπως αυτές που κατάφερε στο πρόσφατο παρελθόν, όπου πέρασε από το περιθώριο στο προσκήνιο της Ιστορίας. 

Οι απαιτήσεις την επόμενη μέρα είναι ακόμα μεγαλύτερες, οι συνθήκες ακόμα δυσχερέστερες. Δεν έχουμε, όμως, δικαίωμα να παραδώσουμε τα όπλα στη χειρότερη Δεξιά που έχει γνωρίσει η χώρα στη σύγχρονη πολιτική Ιστορία της. 

Η εντολή για αλλαγές ήταν ισχυρή και κανείς δεν έχει δικαίωμα να την αγνοήσει...

ΑΥΓΗ