Με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και χρήματα των πολιτών...

0


 Το κρατικό πρωθυπουργικό αεροπλάνο χρησιμοποιεί ασυστόλως ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να πηγαίνει στις προεκλογικές κομματικές... συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι τις προεκλογικές περιοδείες του αρχηγού της ΝΔ τις πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.


Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το κρατικό αεροπλάνο επέλεξε να πάει και στη σημερινή (4/5) προεκλογική επίσκεψη στην Κεφαλλονιά.

Το γεγονός συνιστά πρόκληση καθώς το κρατικό πρωθυπουργικό αεροπλάνο είθισται να χρησιμοποιείται για επίσημες κρατικές αποστολές στο εξωτερικό και σε ορισμένες περιπτώσεις για επίσημες κρατικές αποστολές εντός της Ελλάδας.

Τα άκρως φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εννοείται ότι σιωπούν την ίδια ώρα που όταν τα ηνία της χώρας είχε ο Αλέξης Τσίπρας κατασυκοφαντούσαν με δημοσιεύματα ότι χρησιμοποιεί το κρατικό πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να πάει σε επίσημη επίσκεψη στις Βρυξέλλες και τον επέκριναν ότι σπαταλά χρήματα από το δημόσιο ταμείο.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την προεκλογική περίοδο του 2019 δεν διανοήθηκε καν να πηγαίνει στις προεκλογικές συγκεντρώσεις με χρήματα των φορολογουμένων...

avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)