Πύρρος Δήμας για νίκη Μπελέρη: Το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της τρομοκρατίας

Ανώνυμος

 


Ο Πύρρος Δήμας με ανάρτησή του στο Twitter έδωσε συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη για την εκλογή του αλλά και στους πολίτες της «ιστορικής» Χιμάρας.


Την ικανοποίησή του για τη δύσκολη εκλογική νίκη που πέτυχε ο προφυλακισμένος Φρέντι Μπελέρης, καταφέρνοντας να επικρατήσει στον Γκιόργκι Γκόρο, και να εκλεγεί δήμαρχος της Χιμάρας εξέφρασε ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας.

Ο Πύρρος Δήμας που έχει γεννηθεί στη Χιμάρα με ανάρτησή του στο Twitter έδωσε συγχαρητήρια στον Φρέντι Μπελέρη για την εκλογή του αλλά και στους πολίτες της «ιστορικής» όπως αναφέρει για τη γενέτειρά του «που όρθωσαν περήφανα το ανάστημά τους, γράφοντας τη δική τους σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας αυτού του Τόπου

Μάλιστα με αφορμή την προφυλάκιση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Χιμάρρας σημειώνει με νόημα πως «το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της «τρομοκρατίας»», ενώ έχει ανέβασει και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον Φρέντι Μπελέρη.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Σήμερα, το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της «τρομοκρατίας». Συγχαρητήρια στο Φρέντι Μπελέρη και τους πολίτες της ιστορικής Χειμάρρας οι οποίοι όρθωσαν περήφανα το ανάστημά τους, γράφοντας τη δική τους σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας αυτού του Τόπου».