Εκτός απροόπτου στις 21:30...

0



 
Εκλογική βραδιά χωρίς ξενύχτι αναμένεται, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να είναι η 21η Μαΐου με τους πολίτες να παρακολουθούν με... καθυστέρηση μόλις τριών λεπτών την αποστολή των αποτελεσμάτων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους.


Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Singular Logic, Δημήτρη Μπακάκο, που μίλησε στον ΑΝΤ1,  «με τις συσκευές που θα έχουν όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, θα στέλνουν τα αποτελέσματα πολύ γρήγορα και θα μεταδίδονται σε ένα εσωτερικό κύκλωμα, στο οποίο είναι ενταγμένοι το ΥΠΕΣ και οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι πολίτες θα τα παρακολουθούν με καθυστέρηση μόλις τριών λεπτών από την αποστολή τους».


Όπως εξήγησε ο ο γενικός διευθυντής της Singular Logic, με τη χρήση της τεχνολογίας «ίσως δεν χρειαστεί να υπάρξει στις 21:30 εκτίμηση για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά να μας προλάβουν τα πραγματικά αποτελέσματα, ανάλογα με την ταχύτητα ενσωμάτωσης τους στο σύστημα. Εκτίμηση θα χρειαστεί εάν υπάρχει πχ. κάποιο κόμμα που οριακά μπαίνει ή δεν μπαίνει στην Βουλή».


Σε χρόνο ρεκόρ συγκριτικά με άλλες εκλογικές βραδιές θα είναι και τα αποτελέσματα για το ποιοι εκλέγονται βουλευτές, αφού αναμένεται να αρχίσει από νωρίς η μετάδοση των σταυρών προτίμησης, μετάδοση που θα μπει σε ταχείς ρυθμούς από τα μεσάνυχτα της 21ης Μαΐου, με αποτέλεσμα οι πολίτες και οι βουλευτές που εκλέγονται ή δεν εκλέγονται να γνωρίζουν μέσα σε λίγες ώρες τα τελικά αποτελέσματα με την επιλογή των ψηφοφόρων...


avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)