Μητσοτάκης από Άγιο Νικόλαο Κρήτης: Αναγκαιότητα η στήριξη των μικρομεσαίων και η αύξηση μισθών

newstik
0

 

Συνεχίζοντας τη διήμερη επίσκεψή του στην Κρήτη, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στον Άγιο Νικόλαο, όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους.

Ο Κ. Μητσοτάκης στον χαιρετισμό του δήλωσε συγκινημένος, ενώ σημείωσε ότι τις επόμενες εβδομάδες «πόρτα πόρτα θα γυρίσουμε την Ελλάδα, για να στείλουμε το μήνυμα της μεγάλης νίκης».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τις εκλογές της 21ης Μαΐου «πρώτο μεγάλο βήμα που δεν θα ολοκληρωθεί αν δεν επιτευχθεί ο τελικός στόχος για μια μεγάλη αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου», ενώ υποστήριξε ότι το έργο της τελευταίας τετραετίας πρέπει να συνεχιστεί, επικεντρώνοντας και στην πολιτική της κυβέρνησης για τον τουρισμό και τη στήριξή του.Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι το το έργο της τελευταίας τετραετίας πρέπει να συνεχιστεί - Χρειάζεται να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της κάλπης της 25ης Ιουνίου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη στήριξη των μικρομεσαίων, την αναγκαιότητα και δέσμευση για αύξηση των μισθών, ενώ, σε ό,τι αφορά στις δομές υγείας, ανέφερε ότι θα υποστηριχθούν και στο Λασίθι και επανέλαβε ότι «μέλημά μας είναι να φτάσουμε ενωμένοι στην κάλπη της 25ης Ιουνίου».

«Χρειάζεται να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της κάλπης της 25ης Ιουνίου» είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος πρόσθεσε πως το 41% δεν το έβλεπε κανείς, «αλλά εμείς το ξέραμε», υποστηρίζοντας ότι αυτό φαινόταν από τις επαφές με τους πολίτες και πως φαινόταν ότι είχαν εκτιμήσει τις προσπάθειες της κυβέρνησης.

«Αυτό που δεν έγινε πράξη επειδή κάποιοι φύτεψαν τη "βόμβα" της απλής αναλογικής, να γίνει πράξη στις 25 Ιουνίου» είπε, επιπροσθέτως, ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος το απόγευμα θα επισκεφθεί το Μοχό του Δήμου Χερσονήσου.

Αύριο, Τετάρτη 31 Μαΐου, συνεχίζοντας την επίσκεψη στην Κρήτη, ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί σε περιοχές του Ρεθύμνου και των Χανίων.


voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)