Τζίμα σε Πρετεντέρη: «Δίνεις μια μάχη με τρόπο που δεν την έδωσε ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης»!


 Ιστορίες τηλεοπτικής τρέλας εκτυλίσσονται καθημερινά στα στούντιο των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών, αλλά κάποιες φορές οι ιστορίες αυτές είναι λίγο πιο τρελές. Ειδικά όταν αφορούν ένα θέαμα σαν το debate των πολιτικών αρχηγών, το οποίο θα ήταν μια σούπα με τα όλα του, αν δεν υπήρχε η παραδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, για πρώτη φορά, ότι οι υποκλοπές ήταν σκάνδαλο και ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν αποτελούσε εθνικό κίνδυνο.

Νωρίτερα η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα, η οποία «ανάγκασε» με την ερώτησή της στην τηλεμαχία τον Πρωθυπουργό να προχωρήσει στην παραδοχή του σκανδάλου, είχε εκφράσει την έντονη αντίδρασή της για τον τρόπο που διεξήχθη το debate και με τα όσα είπε, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά μόλις με ένα σχόλιο.

Το θέμα ήταν η παραδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παράνομη παρακολούθηση Ανδρουλάκη και η προσπάθεια του πανελίστα-δημοσιογράφου να το υποβαθμίσει και να… σώσει ό,τι σώζεται από τη χαμένη υπόληψη του Πρωθυπουργού.

  • Δείτε τι συνέβη και γιατί η Ράνια Τζίμα είπε στον Γιάννη Πρετεντέρη «δίνεις μια μάχη με τρόπο που δεν την έδωσε ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης»!