Αντετοκούνμπο: Φεύγει ο Γιάννης από τους Μπακς; Aνάβει φωτιά δημοσίευμα της Μarca που τον στέλνει στους Γουόριορς

Ανώνυμος

 


Η Marca θέλει τον Greek Freak να είναι ο στόχος των  Γουόριορς για να στηρίξουν πάνω του την αναγέννηση της ομάδας 

Η φετινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους Μπακς, αλλά και για τους Γουόριορς. Και έρχεται η ισπανική Μarca να... συνδέσει τον Greek Freak με τους πολεμιστές, οι οποίοι θα πάνε σε rebuilding όπως όλα δείχνουν.

Το κείμενο στέκεται αρχικά στα όσα είχε πει ο έγκυρος δημοσιογράφος Μπράιαν Γουίντχορστ που είχε τονίσει πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να αρνηθεί την επέκταση αυτό το καλοκαίρι. Επιπλέον πρόσθεσε πως τα ελάφια βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση... περιμένοντας τον Γιάννη.
giannis-antetokounmpo-milwaukee-bucks-2

Οι Ισπανοί το πάνε και ένα βήμα παρακάτω, τονίζοντας πως θα χρειαστεί μια σπουδαία ανταλλαγή για να πάει ο Αντετοκούνμπο στο Γκόλντεν Στέιτ. Δηλαδή θα πρέπει οι Γκριν, Γουίγκινς, Κουμίνγκα να ματακομίσουν στο Μιλγουόκι μαζί με ένα πικ πρώτου γύρου του 2023 και του 2025.

Στο τέλος το κείμενο αναφέρει πως ο Giannis θα ταιριάξει στο γρήγορο up-tempo παιχνίδι των Γουόριορς. Έχουν ήδη δύο σταρ τους Κάρι και Τόμπσον, αλλά αν βάλουν στο ρόστερ και τον ηγέτης των Μπακς, τότε θα είναι φαβορί για τον τίτλο. Υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες με την ικανότητα του Γιάννη να επηρεάζει το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, ενώ η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα θα του επιτρέψουν να μπει γρήγορα στα συστήματα των Γουόριορς και το γρήγορο παιχνίδι τους.

Οι Γουόριορς γνωρίζουν ότι χρειάζονται περισσότερη φυσική κατάσταση, πόντους και άμυνα για να επιστρέψουν στο ασταμάτητο επίπεδό τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα τους τα δώσει όλα αυτά λόγω των χαρακτηριστικών και του στυλ παιχνιδιού του.
πηγή newsauto.gr