7 ημέρες δεν λειτουργούσαν τα φανάρια στο σημείο όπου σκοτώθηκε η 12χρονη στη Καλλιθέα!


 Για επτά ολόκληρες μέρες δεν λειτουργούσαν τα φανάρια στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης στην Καλλιθέα, όπου ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε μια 12χρονη μαθήτρια, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, επικαλούμενος καταγγελίες περιοίκων.

Καταγγελία σοκ!

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαδιάς σημείωσε ότι μόλις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος οι κάμερες των καναλιών, εμφανίστηκε συνεργείο που αποκατέστησε τη βλάβη σε μόλις 2 λεπτά, τονίζοντας και τις σχετικές ευθύνες της Πολιτείας. Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 32χρονος οδηγός του οχήματος, που συνελήφθη μετά το δυστύχημα. Συντετριμμένη και σε κατάσταση σοκ η οικογένεια της 12χρονης που έχασε τη ζωή της άδικα στην άσφαλτο.


Το τροχαίο συνέβη μπροστά στα μάτια της 14χρονης αδελφής του παιδιού, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς επέστρεφαν μαζί στο σπίτι τους μετά το σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι δεν είναι σε θέση να μιλήσει σε κανέναν και δεν μπορούσε να πει κουβέντα στους αστυνομικούς. «Μη μου τρυπάτε κι άλλο την καρδιά, δεν μπορείτε να με βοηθήσετε καθόλου», είπε ο τραγικός πατέρας, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν.