Τα 6 πρώτα λεωφορεία στην Αθήνα που έχουν WiFi

newstik
0Τι πρέπει να κάνουν οι επιβάτες για δωρεάν WiFi.


Δωρεάν πρόσβαση σε δίκτυο WiFi θα μπορούν να έχουν οι επιβάτες σε συγκεκριμένες γραμμές λεωφορείων.


Αναλυτικότερα, η εν λόγω δυνατότητα παρέχεται από πιλοτικό πρόγραμμα για Free Wi-Fi σε οχήματα της ΟΣΥ ΑΕ που κινούνται -μεταξύ άλλων- στις γραμμές:

  • Π. Φάληρο-Κηφισιά,
  • Ακαδημίας-Βούλα,
  • Χαλκοκονδύλη-Μεταμόρφωση-Ν. Κηφισιά,
  • Ομόνοια-Κηπούπολη,
  • Πειραιάς-Πέραμα,
  • Λαμπρινή-Πλ. Συντάγματος-Τζιτζιφιές.

leoforeio wifi 1

ADVERTISEMENT

Το πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στους επιβάτες των συγκεκριμένων λεωφορείων, παρέχοντας εύκολη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τι πρέπει να κάνουν οι επιβάτες για δωρεάν WiFi

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι επιβάτες στα λεωφορεία προγράμματος -με τη σχετική σήμανση- του πιλοτικού προγράμματος είναι, με ενεργοποιημένο το WiFi στη συσκευή του κινητού τους να επιλέξουν από τα διαθέσιμα δίκτυα wifi το δίκτυο «WiBUS» για να μεταφερθούν στη σελίδα σύνδεσης. Σχετική ενημερωτική σήμανση υπάρχει σε σημεία ευρείας ορατότητας εντός των οχημάτων.

«Το πρόγραμμα βρίσκεται σε πιλοτική φάση και αποτελεί πρωτοβουλία της Interbus, διαφημιστικής εταιρείας που έχει τη διαφημιστική αξιοποίηση των εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών στα οχήματα της ΟΣΥ ΑΕ, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την επένδυση για τη δημιουργία, τη διαχείριση και τη συντήρηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, προσβλέποντας σε έσοδα που θα προκύψουν από τη διαφημιστική προβολή εταιρειών και προϊόντων στο ασύρματο δίκτυο των αστικών συγκοινωνιών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας Interbus.

leoforeio wifi 2

Η σταδιακή ανάπτυξη ενός εκτεταμένου δικτύου ασύρματης πρόσβασης στο internet φιλοδοξεί να καταστήσει τα οδικά μέσα μαζικής μεταφοράς πιο φιλικά και ελκυστικά, ενώ δεν περιλαμβάνει καμία οικονομική επιβάρυνση για την Ο.ΣΥ. Α.Ε., τον Ο.Α.Σ.Α. και τους επιβάτες.
.ieidiseis.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)