Εκλογές 2023 – ΝΔ Β Πειραιά: «Γραμμή» για Βρεττάκο δίνει ο Μαρκόπουλος!

Ανώνυμος


Η ΝΔ τόσο στην Α όσο και στη Β Πειραιά έχει από τα πιο ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια των τελευταίων δεκαετιών κατά κοινή ομολογία.

Για αυτό και η μάχη του σταυρού για τις Εθνικές Εκλογές 2023 γίνεται ολοένα και πιο σκληρή όσο πλησιάζουμε στην 21η του Μάη!

Στη Β Πειραιά έχουν βγει τα «μαχαίρια», ενώ ξεδιπλώνονται ήδη οι στρατηγικές των υποψηφίων, οι οποίες δεν μένουν κρυφές από τα κομματικά στελέχη της ΝΔ!


Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δεδομένα, οι δυο εν ενεργεία Βουλευτές – και φαβορί για επανεκλογή σύμφωνα με τη στοιχηματική Winmasters – Μαρκόπουλος και Τραγάκης, προσπαθούν όχι μόνο να εξασφαλίσουν την εκλογή τους, αλλά και να διαμορφώσουν στο μέτρο του εφικτού, την επόμενη μέρα που τους συμφέρει περισσότερο!

Οι πληροφορίες από κύκλους της ΝΔ στη Β Πειραιά, αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος δίνει πλέον «καθαρή γραμμή» για δεύτερο σταυρό στον Γιώργο Βρεττάκο!

Ο Γιάννης Τραγάκης παίζει βασικά μόνος του το παιχνίδι – όπως πάντα – ενώ προσπαθεί να διατηρεί καλές σχέσεις με όλους, μοιράζοντας το δεύτερο σταυρό σε πιο «αδύναμες» υποψηφιότητες.

Αστάθμητος παράγοντας είναι ο Μιχάλης Λιβανός, ο οποίος ακολουθεί μοναδικό δρόμο, ενώ στο στοίχημα φαίνεται να έχει κλειδώσει την 3η θέση.

Ενώ δε φαίνεται να εκλείπουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα για τα οποία θα επανέλθουμε με νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα θα παίξει και ο μηχανισμός του κάθε υποψηφίου, όπως επίσης και ο δεύτερος σταυρός που θα δώσουν στα φαβορί οι υπόλοιποι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ στη Β Πειραιά.

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις νέες ισορροπίες που διαμορφώνονται ενώ θα σας κρατάμε ενήμερους για τις δυναμικές που αναπτύσσονται και τις τακτικές των υποψηφίων που αναπροσαρμόζονται μέρα με τη μέρα!

νικος

piraeuspress.gr