Σπέτσες: Ξέμειναν από νερό με 15.000 επισκέπτες λόγω Τρίαθλου

Ανώνυμος
0


Η υδροφόρα που αντικατέστησε εκείνη που ενεπλάκη σε ατύχημα στα τέλη Απριλίου, ακινητοποιήθηκε λόγω παρατυπιών που εντόπισε το λιμενικό

Μεγάλη είναι τα τελευταία 24ωρα η ταλαιπωρία κατοίκων και επισκεπτών στις Σπέτσες καθώς το νησί έχει ξεμείνει από νερό μετά το ατύχημα που είχε η υδροφόρα που το τροφοδοτούσε και η οποία συγκρούστηκε με τη θαλαμηγό του εφοπλιστή Αγγελάκου στα τέλη Απριλίου

Η κάτασταση, δε, είναι ακόμα πιο δύσκολη δεδομένου ότι στο νησί διεξάγεται αγώνας τρίαθλου και υπολογίζεται ότι είναι περισσότεροι από 15.000 οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί.

Η ίδια εταιρεία επέλεξε ως λύση την αποστολή μιας άλλης υδροφόρας στο Ναύπλιο προκειμένου να τροφοδοτηθεί με νερό και να το παραδώσει στις Σπέτσες.

Σε έλεγχο, όμως, από το λιμενικό εντοπίστηκαν παρατυπίες στη στελέχωση του πληρώματος και ακινητοποίηση της υδροφόρας. Κατά πληροφορίες οι τρεις αλλοδαποί που αποτελούσαν το πλήρωμα της υδροφόρας δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα ενώ εντοπίστηκε και μια εικονική ναυτολόγηση.

Για την αντιμετώπιση της κατάταστασης επιστρατεύτηκε, τελικά, υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να μεταφέρει νερό στις Σπέτσες.

Παρά, όμως, την παράδοση του φορτίου, το νερό δεν επαρκεί για τις αυξημένες ανάγκες στο νησί.

πηγή protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)