Σάκκαρη - Βοντρούσοβα 0-2: Δεν είχε καθαρό μυαλό και αποχαιρέτησε την Ρώμη η Μαρία

Ανώνυμος
0

 


Η Μαρία Σάκκαρη με 25 αβίαστα λάθη και άσχημα ποσοστά στο σερβίς, έχασε από την Βοντρούσοβα με 7-5, 6-3 και αποχαιρέτησε την Ρώμη


Η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησε γρήγορα και την Ρώμη.

Η Μαρκέτα Βοντρούσοβα με εξαιρετικό πρώτο σερβίς και πολλά drop shot, κέρδισε με 7-5, 6-3 και συνεχίζει.

Ξεκίνησε άσχημα το ματς καθώς δέχτηκε break όμως όσο περνούσε η ώρα έβρισκε ρυθμό. Αντεξε σε δύο set point στο πρώτο σετ, έσβησε μετά άλλα δύο, αλλά το έχασε από ένα drop shot τηςΤσέχας.

Στο δεύτερο η Τσέχα βρήκε ξανά break στο τρίτο game και το προστάτεψε μέχρι τέλους παρά τις (χαμένες) ευκαιρίες της Μαρίας για break, για να πάρει το ματς σε 1 ώρα και 28 λεπτά.

Συνολικά η Σάκκαρη είχε 25 αβίαστα λάθη, 18 winners μόλις καθώς και 57% πρώτο σερβίς, με 63% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, έναντι 76% και 70% αντίστοιχα της αντιπάλου της, που συνεχίζει στο τουρνουά.

Αγγιξε την ανατροπή, αλλά έχασε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες η Σάκκαρη

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Σάκκαρη, η οποία με δύο συνεχόμενα λάθη έδωσε break με το καλημέρα στην αντίπαλό της.

Η Βοντρούσοβα το εκμεταλλεύτηκε και έκανε εύκολα το 2-0 τελειώνοντας το service game με έναν winner στο backhand. Ωστόσο, η Σάκκαρη έσπασε το ρόδι αμέσως μετά, με τρία συνεχόμενα καλά σερβίς και ισάριθμα χαμένα χτυπήματα της Τσέχας.

Δεν άλλαξε κάτι στα επόμενα δύο game αφού η Βοντρούσοβα έφτασε εύκολα στο 3-1 και με έναν άσο η Σάκκαρη έκανε το πρώτο love game στο ματς για να μειώσει σε 3-2.

Στο επόμενο game η Μαρία «πέταξε» έναν εύκολο πόντο σε μια φάση που θα μπορούσε να την φέρει στο 0-40 και σε τριπλό break point. Αντ’ αυτού, το καρφί της πήγε στην Τσέχα που πήρε τον πόντο με τρομερή επιστροφή και τελικά άντεξε στο game το οποίο και πήρε. Κράτησε όμως και πάλι εύκολα το σερβίς της για να μειώσει σε 4-3.

Το 5-3 έγινε εύκολα για την Βοντρούσοβα, η οποία στο σερβίς της Μαρίας έφτασε σε διπλό set point (15-40) με ένα drop shot.

Ομως η Σάκκαρη σέρβιρε εξαιρετικά, βρήκε winners και τα έσβησε και τα δύο για να πάρει το game και να μειώσει σε 5-4, ελπίζοντας σε ένα break στη συνέχεια. Ενα break το οποίο ήρθε την κατάλληλη στιγμή και μάλιστα και εύκολα, καθώς έβαλε πίεση στην Βοντρούσοβα, σημαδεύοντας πάνω της και αναγκάζοντάς την σε συνεχόμενα λάθη
πηγή newsauto.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)