O Mέσι στη Βαρκελώνη με 15 βαλίτσες, παρέα με την οικογένεια και το δεξί του χέρι!


 Σάρκα και οστά φαίνεται πως παίρνει το όνειρο εκατομμυρίων φιλάθλων ανά τον κόσμο! Όπως έγινε γνωστό μέσω του δημοσιογράφου Χεράρδ Ρομέρο, η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά.



Όπως μετέδωσε ο Ισπανός ρεπόρτερ, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε σήμερα στη Βαρκελώνη. Συνοδευόταν από τη γυναίκα και τα παιδιά του, όπως και τον Πέπε Κόστα και τους συνεργάτες του. Ο Πέπε Κόστα είναι το δεξί χέρι του Λιονέλ Μέσι εδώ και πολλά χρόνια, ενώ όταν αποχώρησε από τους μπλαουγκράνα ο «Λίο», τον ακολούθησε στο Παρίσι παρέα με όλο το προσωπικό του.



Ο Μέσι και η... συνοδεία του έφτασαν το μεσημέρι στην Βαρκελώνη, με τον Αργεντινό να έχει 15 βαλίτσες μαζί του. Καταλαβαίνει κανείς πως μόνο για... απλή επίσκεψη δεν πήγε ο Αργεντινός στην Καταλονία. Μάλιστα, ο Πέπε Κόστα πήρε τις αποσκευές της οικογένειας και αποχώρησε από άλλη έξοδο του αεροδρομίου με σκοπό να μην γίνει αντιληπτός.



Ο Χεράρδ Ρομέρο την ίδια ώρα προϊδεάζει για μεγάλα και... καυτά νέα τις επόμενες ημέρες. Ανέφερε σε live που έκανε στο twitch που είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 20 χιλ. άτομα, ότι γνωρίζει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι τις οποίες ακόμη δεν μπορεί να αποκαλύψει. Ζήτησε μια μικρή πίστωση χρόνου, όμως, γιατί έρχονται μεγάλα νέα. Και υποστήριξε πως η επιστροφή του «πούλγκα» που αγάπησε, αλλά και αγαπήθηκε όσο κανείς αλλος, είναι πιο κοντά από ποτέ.

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν σχετικά με τον μισθό που θα προσφέρει η καταλανική ομάδα στον 35χρονο. Αυτός θα αγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ, δηλαδή τρεις φορές μικρότερο από αυτόν που είχε όταν αγωνιζόταν στον σύλλογο. Παράλληλα, τα χρήματα που θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό θα αυξηθούν από τα εμπορικά έσοδα της ομάδας, ενώ θα του δοθεί διετές συμβόλαιο.
Τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα και όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου δείχνουν ενθουσιασμένοι με την ενδεχόμενη επιστροφή του Μέσι, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Τσάβι, ο οποίος του έχει εξηγήσει τον ρόλο που θα έχει στο ρόστερ και τα όσα θέλει από εκείνον.

Θυμίζουμε πως προ διετίας ο Μέσι αποχώρησε φανερά στεναχωρημένος και με δάκρυα στα μάτια από τους Καταλανούς μετά από μια... ζωή με τα μπλαουγκράνα, ωστόσο το πέρασμά του από την Παρί Σεν Ζερμέν λαμβάνει τέλος στο φινάλε της σεζόν και ο «Λίο» ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή. Στο σπίτι του!