Maestro: Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστης Χαλκιάς στα γυρίσματα της β' σεζόν


 Στους Παξούς για τις ανάγκες των γυρισμάτων του β΄ κύκλου του «Maestro» βρίσκονται οι συντελεστές της δημοφιλούς σειράς.

Όπως είχε αποκαλύψει προ λίγων ημερών ο δημιουργός του «Maestro», Χριστόφορος Παπακαλιάτης, πρόκειται για το πρώτο μέρος των γυρισμάτων που πραγματοποιείται στους Παξούς, αφού τα γυρίσματα στο νησί θα συνεχιστούν τον Οκτώβριο.

Ο ίδιος, μάλιστα, προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι στο δεύτερο κύκλο θα παρακολουθήσουμε την είσοδο νέων προσώπων.

Maestro: Η τρυφερή ανάρτηση από τα γυρίσματα

Σε πρόσφατη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram οι ηθοποιοί μοιράζονται στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, τα δύο αδέρφια της σειράς, η «Κλέλια» και ο «Αντώνης» που υποδύονται η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ορέστης Χαλκιάς, εικονίζονται σε μία τρυφερή στιγμή με φόντο τη θάλασσα.

«Όσο έχουμε ο ένας τον άλλον», γράφει η λεζάντα της σχετικής ανάρτησης η οποία έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes, με τους φανς της δημοφιλούς σειράς που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix να την αποθεώνουν και να εκφράζουν την ανυπομονησία τους για τα επερχόμενα νέα επεισόδια.