Ο «χωρατατζής» CEO...


 ...και ο Άδωνις που δεν σηκώνει τέτοια αστεία...


ΒΙΝΤΕΟ

Φθηνές δικαιολογίες από τον υπουργό Ανάπτυξης για το αποκαλυπτικό βίντεο που καταγράφει το αφεντικό ασφαλιστικής εταιρείας να δίνει... αυστηρά τον τόνο προς τους εργαζόμενους για το τι πρέπει να ψηφίσουν.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναγκάστηκε να απαντήσει και υποστήριξε το αμίμητο, ότι δηλαδή ήταν όλοι τους μαζεμένοι εκεί και έκαναν πλάκα. 

Έσπευσε, μάλιστα, να... κάνει λόγο για «απελπισμένους ΣΥΡΙΖΑΙους», αλλά βρήκε και την ευκαιρία για ακόμη μια αυτοαποθέωση λέγοντας ότι εκείνος δεν σηκώνει καθόλου τέτοια αστεία και για τον λόγο αυτό έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Εμείς που δημοσιεύσαμε και τα δύο βίντεο που κυκλοφορούν, δηλαδή και εκείνο που ο ίδιος ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε ανεβάσει στο TikTok και καταγράψαμε και δικές του δηλώσεις απλά τα παραθέτουμε εκ νέου και τα δύο και ας βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους.

Κι όσον αφορά τα αστεία και την πλάκα ο κύριος υπουργός μπορεί να διαβάσει τα οργισμένα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του για να δει εάν ο κόσμος κατάλαβε την πλάκα ή όχι... 

ΥΓ. Και για να μην ξεχνιόμαστε στο ίδιο βίντεο ο κ. Γεωργιάδης, που δηλώνει «ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει»,  κάνει επίσης πλάκα όταν λέει «οι εκλογές είναι 21 Μαΐου, δεν είναι ντέμο εκλογές. 

Εάν κάποιος είναι στο ντεμί δεν είναι καλή ιδέα να το αφήσει για τη δεύτερη φορά γιατί μπορεί να μην υπάρξει δεύτερη φορά και μετά η ζημιά μπορεί να είναι ανήκεστος» και σε άλλο σημείο στο τέλος του βίντεο «με κάθε υπευθυνότητα, η αλήθεια είναι ότι αν η χώρα έχει αστάθεια πολιτική η οικονομία θα πάει προς τα πίσω»;...

efsyn.gr