Δεν φαντάζεστε ποιους υπερασπίστηκε στην παρθενική του εμφάνιση ο Σκέρτσος

0


 Ως συνήγορος των δημοσκόπων εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του σήμερα ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Άκης Σκέρτσος.

Ο «φυτευτός» Σκέρτσος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διαφάνεια και δημοσίευση των δεδομένων των ερευνών των εταιρειών δημοσκοπήσεων. Σύμφωνα με τον ίδιο, το να αμφισβητεί κάποιος τα νούμερα των δημοσκοπήσεων είναι… λαϊκισμός!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει. Αντιθέτως είναι εντελώς προβλέψιμος. Το ίδιο έκανε και το 2019 και έπεσε εντελώς έξω. ‘Αλλωστε η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS στο «λυσάρι» κάθε πολιτικού λαϊκιστή ιδίως όταν χάνει. Επαφίεται στον ΣΕΔΕΑ αν θα αντιδράσει για αυτή την επίθεση στις εταιρίες δημοσκοπήσεων» υποστήριξε το δεξί χέρι του Κυριάκου. Μάλιστα, ο ίδιος προκάλεσε ερωτηματικά αναφέροντας ότι υπάρχουν «αστάθμητά δεδομένα», τα οποία η κυβέρνηση γνωρίζει: «Δημοσίευση δημοσκοπήσεων με αστάθμητα δεδομένα, είναι σαν να κάνεις μπάνιο με τα ρούχα. Και σε κάθε περίπτωση ας προσέχουν τι ζητούν διότι είναι πολύ πιθανό τα αστάθμητα δεδομένα να επιφυλάσσουν ακόμη χειρότερες επιδόσεις για τον ίδιο» υποστήριξε.

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει «γραμμή» από τους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου να μην γίνει debate ανάμεσα στους δύο αρχηγούς γιατί θα… πλήξει τον Μητσοτάκη, ο Σκέρτσος με τη σειρά του τάχθηκε υπέρ μίας τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών.

Ο Άκης Σκέρτσος δεν δίστασε να επιτεθεί στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, χαρακτηρίζοντάς ως… «τραμπική»: «Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε βέβαια τραμπικά δριμύτερη. Είχε δηλώσει πως αν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα φταίει η «προπαγάνδα» της Ν.Δ. Τώρα μας αναλύει, επίσης με παγκόσμια πρωτοτυπία, ότι η «προπαγάνδα» αυτή είναι: ο αριθμός τηλεμαχιών, ο χρόνος προβολής των κομμάτων και ο τρόπος παρουσίασης των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων» είπε ο Σκέρτσος επιμένοντας στο «κρυφτό» για το debate.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)