«Σκοτσέζικο ντους» για τον ΣΥΡΙΖΑ...

0


 Στον ΣΥΡΙΖΑ προσέχουν ιδιαιτέρως για πολλούς και διάφορους λόγους τις αναλύσεις του επικεφαλής της MRB, Δημήτρη Μαύρου, ο οποίος ούτως ή άλλως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Neo, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αλέξη Τσίπρα και... ανταλλάσσουν συχνά απόψεις και εκτιμήσεις.

Μιλώντας, λοιπόν, χθες στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», ο επικεφαλής της δημοσκοπικής εταιρείας MRB είπε και καλά, αλλά και αρνητικά πράγματα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικαλούμενος τις μετρήσεις και τα στοιχεία που έχει στα χέρια του όλο το τελευταίο διάστημα. 

«Οι παίκτες που εμφανίζονται ως νέοι και άφθαρτοι στο πολιτικό σκηνικό δεν καταφέρνουν να πείσουν τελικώς», εκτίμησε ο διευθύνων σύμβουλος της MRB, για να προσθέσει μάλιστα ότι «παρατηρείται ένα φρενάρισμα στην μείωση των ποσοστών των κομμάτων εξουσίας». «Η Νέα Δημοκρατία και ο ΣυΡιζΑ σταδιακά ανακάμπτουν», πρόσθεσε. Όμως, εδώ τα καλά... τελειώνουν: 

«Η άνοδος του κόμματος Βαρουφάκη είναι ένας από τους παράγοντες που στερεί την άνοδο του ΣυΡιζΑ», πρόσθεσε με νόημα, αναδεικνύοντας τους, κατά τον ίδιο, κύριους παράγοντες στην αδιευκρίνιστη ψήφο: επανέλαβε ότι «έχει πάθει μεγάλο στραπάτσο η Νέα Δημοκρατία μετά τα Τέμπη», για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στην αδιευκρίνιστη ψήφο «υπάρχει μεγάλη παρουσία ψηφοφόρων της νέας Δημοκρατίας». 

Ο δεύτερος παράγοντας των αχαρτογράφητων ψηφοφόρων είναι η υποεκτίμηση των ψηφοφόρων του ΣυΡιζΑ μέσα από τα δείγματα», όπως είπε ο γνωστός δημοσκόπος. Με άλλα λόγια, από τους «αδιευκρίνιστους» έχει λαμβάνειν ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η ΝΔ...

matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)