Θέμα στην Ιταλία ο Μαρινάκης που πετούσε μπάλες στο γήπεδο!


 Οι εικόνες ντροπής στο Φάληρο απασχολούν ήδη τα διεθνή ΜΜΕ. Η ιταλική «Corriere dello Sport» στην ηλεκτρονική της έκδοση δεν κάνει αναφορά μόνο στα επεισόδι, αλλά και στην ενέργεια του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να ρίχνει μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκαναν και οι οπαδοί της ομάδας!

Γράφουν οι Ιταλοί:

«Διαστημική ένταση στα τελευταία λεπτά του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ένα παιχνίδι για τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα. Είναι το 82′ του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, όταν ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” Βαγγέλης Μαρινάκης αρχίζει να διαμαρτύρεται στον 4ο διαιτητή για τα σφυρίγματα του Ντανιέλε Μάσα, ένοχος (αφού συμβουλεύτηκε το VAR) για τον καταλογισμό ενός ανύπαρκτου πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, όταν το σκορ ήταν στο 1-1. Σε διαμαρτυρία, ο Μαρινάκης αρχίζει να πετά μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό τη διακοπή του αγώνα. Από εκείνη τη στιγμή, η κατάσταση ξέφυγε.

Την ώρα που οι διοικούντες τον Ολυμπιακό συνέχισαν να διαμαρτύρονται στους διαιτητές μετά το τελικό σφύριγμα, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να πετούν τα πάντα στο χορτάρι, ακόμα και καθίσματα που τα ξήλωσαν από τις εξέδρες. Μια ατμόσφαιρα τρομοκρατικού πολέμου, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να βάζουν φωτιά στο γήπεδό τους, ούτε η παρέμβαση της αστυνομίας κατάφερε να κατευνάσει την οργή τους. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων σε μια προσπάθεια να διαλύσει τους ταραξίες. Αλλά η προσπάθεια ήταν μια τρύπα στο νερό, οι πιο βίαιοι οπαδοί επέστρεφαν τα δακρυγόνα, την ώρα που οι παίκτες και οι αξιωματούχοι έτρεχαν προς τα αποδυτήρια για να βρουν καταφύγιο».

Το βίντεο με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού να πετά μπάλες στον αγωνιστικό χώρο