Απίστευτα πράγματα για να γλιτώσει ο Μακρόν τη γιούχα (δεν τη γλίτωσε) στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας!

 
Η κατακραυγή της γαλλικής κοινωνίας για τον Εμανουέλ Μακρόν όχι μόνο δε λέει να κοπάσει, αλλά συνεχώς αυξάνεται. Ο Γάλλος Πρόεδρος την ίδια στιγμή, συνεχίζει τις εμμονικές του πολιτικές (με αφορμή τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων) και τις κινήσεις που τον κάνουν ακόμα πιο αντιπαθή.

Τρανό παράδειγμα, τα… τερτίπια του Μακρόν στο Σταντ ντε Φρανς το βράδυ του Σαββάτου, στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας (Ναντ-Τουλούζ), όπου είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση και για να καταφέρει να μπει αλώβητος στο γήπεδο, αλλά και για να γλιτώσει όσο γίνεται τις αποδοκιμασίες!

Κάτι που φυσικά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο, αφού και τα άκουσε και… κόκκινη κάρτα δέχθηκε από σχεδόν όλο το γήπεδο!

Όπως μεταδίδεται από τη Γαλλία, για να αποφευχθούν τα σφυρίγματα και η γιούχα, οι εικόνες του Γάλλου Προέδρου να κάνει χειραψία με τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια που προβλήθηκαν στο France2, δεν προβλήθηκαν ποτέ στις οθόνες του σταδίου!

Επίσης, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δεν μεταδόθηκε καμία εικόνα που να δείχνει τον Εμανουέλ Μακρόν στην εξέδρα!

Είχε προηγηθεί η… πλανηταρχική του άφιξη στο γήπεδο, με κουστωδία αυτοκινήτων ασφαλείας να τον συνοδεύουν και να τον προστατεύουν!

Τι άλλο έκανε ο Γάλλος;

Επιστράτευσε drones και πάνω από 3.000 αστυνομικούς, τους έβαλε να κατασχέσουν τις σφυρίχτρες και τις κόκκινες κάρτες που μοιράστηκαν στους οπαδούς από τα συνδικάτα κοντά στο Stade de France, αλλά να πάρουν και τα… κατσαρολικά που είχαν ορισμένοι εξ αυτών, άλλαξε το πρωτόκολλο, τοποθέτησε αιχμηρά κάγκελα γύρω από την εξέδρα των επισήμων και όπως λένε χαρακτηριστικά στα social media, γελοιοποίησε τη Γαλλία σε όλο τον κόσμο για να αποφύγει μερικά σφυρίγματα.