«Αλλά αυτοί είστε»...

 
Αιχμή Τσίπρα για Κουτσούμπα με τα δικά του λόγια (ΒΙΝΤΕΟ)... 


Μπάλα στο... γήπεδο του Δημήτρη Κουτσούμπα έπαιξε ο Αλέξης Τσίπρας επικρίνοντας τις θέσεις του ΚΚΕ για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών χρησιμοποιώντας την viral ατάκα του γγ του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Σε... χαλαρό κλίμα ήταν η σημερινή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Youtuber Zoe.Pre, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετείται για πλήθος θεμάτων, με διαφορετική διάθεση και φρασεολογία.

Ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε να σχολιάσει και τη στάση του ΚΚΕ στο θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιστρατεύει την... θρυλική ατάκα του Δημήτρη Κουτσούμπα, προκειμένου να του ασκήσει κριτική, κάτι που προκάλεσε γέλια στους συντελεστές της εκπομπής. 

«Δεν έχει να κάνει με την προσωπική σου επιλογή, το θέμα είναι ως πολιτεία να δώσεις την δυνατότητα σε κάποιον να επιλέξει να μην παντρευτεί, όπως εγώ, που επέλεξα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης, αλλά είχα τη δυνατότητα να παντρευτώ με παπά και με κουμπάρο ή στο δημαρχείο. Το θέμα είναι να δώσει τη δυνατότητα η πολιτεία στα ομόφυλα ζευγάρια να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα ζευγάρια. Με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ίσα δικαιώματα, αυτό σημαίνει δικαιοσύνη. Ήταν μάλλον λίγο λάθος απάντηση αυτή του κ. Κουτσούμπα. Αλλά αυτοί είστε».