Κεραυνοί Άδωνι κατά Δένδια!

0


 Με απαξιωτικά λόγια προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τον φράχτη στον Έβρο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις που είχε κάνει ο Έλληνας ΥΠΕΞ στις οποίες υποστήριζε ότι διαφωνεί με τον φράχτη στον Έβρο.

«Είναι αρχηγός ο κ. Δένδιας; Γιατί τον επικαλείστε; Στη ΝΔ έχουμε πολλές απόψεις, αλλά έχουμε έναν αρχηγό. Έχει αλλάξει ποτέ το κόμμα μας θέση επί του φράχτη;», ήταν το πρώτο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ΝΔ έχει 2 εκατ. στελέχη, τι να κάνουμε τώρα; Μπορεί κάποιος να μην έχει άλλη γνώμη;».

Σε χθεσινή ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter υπάρχει ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο κ. Δένδιας να λέει «εγώ δεν πιστεύω στον φράχτη».

Λίγο αργότερα επαναλαμβάνει ότι «εγώ δεν πιστεύω στους φράχτες γενικά», καθώς όπως λέει «ο φράχτης δεν ξέρει να κρίνει τίποτα και επίσης ο φράχτης είναι μέσα στο ελληνικό έδαφος. Αν σου καρφωθεί ένα παιδάκι από την έξω πλευρά του φράχτη που είναι ούτως ή αλλιώς στο έδαφός σου, τι ακριβώς θα κάνεις;».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)