Θα δώσει συνέντευξη στον Ζαραλίκο ο Αλέξης Τσίπρας;...

0


Μία πολύ ωραία ιδέα είχε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και τη βάζει σε εφαρμογή από την επόμενη εβδομάδα. Θα κάνει συνεντεύξεις με τους πολιτικούς αρχηγούς και μετά θα τις ανεβάζει στο κανάλι του στο YouTube, στο... περίφημο zaraleaksTV.

Οι συνεντεύξεις θα γίνονται στο θέατρο Καρέζη παρουσία κοινού. Όχι ελεύθερου κοινού, αλλά κοινού που θα φέρνει μαζί του ο κάθε πολιτικός αρχηγός. Κατανοητό γιατί γίνεται αυτό, για λόγους ασφαλείας φυσικά αλλά και επειδή ο Χριστόφορος θέλει, όπως εξηγεί, να παίζει εκτός έδρας. Και όπως μου είπε ο ίδιος, θα κάνει ερωτήσεις που πιθανότατα να μην έχουν γίνει από κανέναν δημοσιογράφο. Για να δούμε.

Ήδη ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησαν θετικά, έχουν συμφωνήσει μάλιστα για τις ημερομηνίες που θα λάβουν χώρα οι συνεντεύξεις. Από το γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη είναι έτοιμοι να απαντήσουν θετικά, ενώ ο Ζάρα περιμένει και την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα. Δεν νομίζω να του αρνηθεί, θα είναι μέγα σφάλμα.

Μόλις πάρει τα δύο «ναι» ο Χριστόφορος, θα απευθυνθεί και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εδώ το θεωρώ εντελώς απίθανο να λάβει θετική απάντηση (αλλά, ας μην προτρέχω). 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)