«Άναψαν τα αίματα» ανάμεσα σε Αντώναρο – Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ: «Είστε βρωμερός και συκοφάντης» – «Ο Τσίπρας σας αγόρασε»


 «Ευτυχώς με διέγραψε ο Μητσοτάκης», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Άναψαν τα αίματα» το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στη συζήτηση που είχαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,Μπάμπης Παπαδημητρίου, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αντώναρο, με αφορμή την παρουσία του δεύτερου στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα του Ιούδα σας συμβουλεύω να πάτε εκκλησία» είπε αρχικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. «Αφήστε τα παιχνίδια, είμαι έμπειρος, αφήστε τους υπαινιγμούς» είπε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Όταν ο κ. Παπαδημητρίου του είπε «σας “αγόρασε” ο Τσίπρας» ο Ευάγγελος Αντώναρος έξαλλος απάντησε «εμένα κανείς δεν με εξαγοράζει. Ό,τι έχω πει έχει βγει. Αυτός που ψηφίζει Αντώναρο, ψηφίζει Αντώναρο και ΣΥΡΙΖΑ».

Ο διάλογος

Αντώναρος: Σιχαίνομαι τις στάμπες καραμανλικός, παπανδρεϊκός. Εγώ είμαι ο Ευάγγελος Αντώναρος και έχω τις απόψεις μου. Δεν θα σας πω πόσο καιρό έχω να μιλήσω με τον Κώστα Καραμανλή,

Παπαδημητρίου: Δεν αφήνετε τον άλλο να μιλήσει, αυτά σας είπαν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Αντώναρος: Έχω πει 150.000 φορές ότι οτιδήποτε έχω πει είναι δική μου άποψη.

Παπαδημητρίου: Έχετε πλασαριστεί, καθόλου δεν σας έχει πλασάρει κανείς, έχετε πλασαριστεί σε μια αργόσχολη στάση στο Κολωνάκι κάθε πρωί ως εκπρόσωπος του Καραμανλή, δεν έχετε ποτέ διαψεύσει. Ο Τσίπρας σας «αγόρασε» γι’ αυτό τον λόγο.

Αντώναρος: Είστε βρωμερός και υβριστικός και συκοφάντης, κανείς δεν με εξαγοράζει.

Παπαδημητρίου: Δεν εξαγοράζει εσάς αλλά την εικόνα του ανθρώπου που βρίζει από το πρωί ως το βράδυ τον Μητσοτάκη

Αντώναρος: Ό,τι έχω πει έχει βγει, μου αποδίδονται ημερομηνίες για τις εκλογές που δεν έχουν καμία σχέση με τις εκλογές. Αυτός που ψηφίζει Αντώναρο, ψηφίζει Αντώναρο και ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ συντάσσομαι με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν με ρωτάτε αν έχω γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, σας απαντώ όχι.