Η στιγμή που η προτομή «βόμβα» εκρήγνυται στα χέρια του Ρώσου μπλόγκερ...

0


 Τις τελευταίες στιγμές του Ρώσου μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκι, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Αγία Πετρούπολη την περασμένη Κυριακή, καταγράφουν πλάνα από το εσωτερικό του καφέ όπου σημειώθηκε η φονική έκρηξη, κατά τη διάρκεια ομιλίας του.

Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του... διαδικτύου βλέπουμε τον στρατιωτικό μπλόγκερ, που υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, να βγάζει από το κουτί και να θαυμάζει την προτομή ενός στρατιώτη που του προσφέρθηκε. Λίγες στιγμές αργότερα, και ενώ τοποθετεί ξανά την προτομή στο κουτί της, σημειώνεται η έκρηξη που σκότωσε τον ίδιο και τραυμάτισε δεκάδες άλλα άτομα.

Όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, η εν λόγω προτομή περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, και μεταφέρθηκε στο καφέ από την Ντάρια Τρέποβα, μια νεαρή γυναίκα που συνελήφθη εχθές και κρατείται από τις Αρχές της Αγίας Πετρούπολης.

Στα βίντεο των τελευταίων στιγμών του Τατάρσκι εμφανίζεται και η ίδια η Τρέποβα, την οποία ο μπλόγκερ προσκαλεί να καθίσει σε μια θέση στο πλάι της σκηνής , αποκαλώντας τη «Νάστια», το όνομα με το οποίο φέρεται να του συστήθηκε. 

Σε ορισμένα κλιπ, η κοπέλα εμφανίζεται κάποια στιγμή να σηκώνει τα χέρια μπροστά στο σώμα της, σαν να θέλει ενδεχομένως να προστατευτεί από κάτι, και έπειτα να τα φέρνει στο πρόσωπό της. Δεν είναι ξεκάθαρο πάντως εάν οι χειρονομίες αυτές δείχνουν ότι γνώριζε για τον εκρηκτικό μηχανισμό στην προτομή, ή ότι είχε πλήρη άγνοια...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)