Εκτός ψηφοδελτίων της Ν.Δ. η Σοφία Νικολάου...


  Τραγελαφικές καταστάσεις επικρατούν στη Νέα Δημοκρατία με «πόλεμο» διαρροών μεταξύ της Σοφίας Νικολάου και της Πειραιώς, καθώς η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής θα είναι τελικά εκτός ψηφοδελτίων μετά τις αποκαλύψεις για το πάρτι απευθείας αναθέσεων...

Από τη ΝΔ λένε ότι έχουν διαμηνύσει στη Σοφία Νικολάου ότι δε θα είναι στα ψηφοδέλτια στις εκλογές, κάτι που ωστόσο φρόντισαν να κρατήσουν μυστικό τόσο καιρό και να μην δίνουν απαντήσεις για το πολιτικό μέλλον της. Το ερώτημα είναι γιατί αποφάσισαν τώρα να ανακοινώσουν μέσω διαρροής ότι η Σοφία Νικολάου δεν θα κατεβεί τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, πηγές της Πειραιώς επισημαίνουν ότι «επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές».

Νωρίτερα, πηγές της Σοφίας Νικολάου μιλούσαν για «γαλάζιες» παρεμβάσεις και για «συμβόλαια» προκειμένου να απελευθερωθεί μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Εύβοια και έλεγαν ότι η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής αποφάσισε να μην κατέβει στις εκλογές. Σύμφωνα με διαρροή της στο dikastiko.gr, η Σοφία Νικολάου θυμήθηκε τώρα να επικαλεστεί λόγους «ευθιξίας» καθώς είναι σε εξέλιξη έρευνα σε βάρος της, ενώ εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια απέναντι στη ΝΔ, καθώς όπως λέει δεν την στήριξε απέναντι στις «επιθέσεις» του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.