Κυνική ομολογία...


 Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το επικοινωνιακό - Η μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου...

Αφού χορτάσαμε δάκρυα και συγγνώμες που μετά από ώρες ή μέρες μετατρέπονταν σε ξύλο, χημικά και κανονική υποψηφιότητα του Καραμανλή στις εκλογές, αφού μάθαμε ότι πάλι δεν φταίει η... κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά αρχικά ο σταθμάρχης και μετά όλοι μας, ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσουμε ότι στο Μαξίμου το μόνο που τους απασχολεί είναι το επικοινωνικό κομμάτι της υπόθεσης. 

Το γράφει άλλωστε ξεκάθαρα η στήλη Θεωρείο της Καθημερινής, αποκαλύπτοντας τη μυστική σύσκεψη στο Μαξίμου...

«Ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Θάνος Πλεύρης, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Δημήτρης Καιρίδης, ο Κώστας Καραγκούνης, ο Χάρης Θεοχάρης, ο Γιώργος Αμυράς, η Σοφία Βούλτεψη και η Ζωή Ράπτη έκατσαν στο ίδιο τραπέζι με τον πρωθυπουργό και τους επιτελείς του Μαξίμου, δηλαδή τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Ακη Σκέρτσο και το επικοινωνιακό επιτελείο. 

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη βασική ομάδα βουλευτών και υπουργών που από βδομάδα θα αναλάβει τη δύσκολη εκπροσώπηση της κυβέρνησης στα ΜΜΕ μετά την τραγωδία στα Τέμπη.


Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως αναλύθηκε όλη η κατάσταση του δυστυχήματος και αυτό που ειπώθηκε ήταν πως η κυβέρνηση έχει επιχειρήματα να αντιτάξει, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα και ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην Πόπη Τσαπανίδου»...