Βουλευτές της Ν.Δ. θα πιέσουν τον Μητσοτάκη να επισπεύσει τις εκλογές


 Αρκετά μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναβάλει την ημερομηνία των εκλογών.

Ομάδα βουλευτών παρουσία μάλιστα κορυφαίου θεσμικού παράγοντα του κοινοβουλίου, συζητούσε το ενδεχόμενο επικοινωνίας με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να του εισηγηθούν να επισπεύσει την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, στις 9 Απριλίου, όπως φαίνεται να είχε αποφασιστεί πριν την τραγωδία των Τεμπών....

Οι βουλευτές εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους, για το αυξανόμενο κλίμα δυσαρέσκειας που σαρώνει την ελληνική κοινωνία, ενώ εμφανής ήταν και ο φόβος τους για νέες αποκαλύψεις που ενδέχεται να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την εικόνα της κυβέρνησης.

Λογικές οι απόψεις τους, λησμονούν πάντως ότι ο πρωθυπουργός έχει κι άλλα στο μυαλό του. Όπως, το άγχος για το τελικό πόρισμα το οποίο οπωσδήποτε θα πρέπει να εκδοθεί από την κυβερνητική επιτροπή που ο ίδιος έχει συστήσει. Αυτό, θα χρειαστεί χρόνο και δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Μητσοτάκης να ρισκάρει εκλογές, χωρίς να έχει «καθαρίσει» την έρευνα.