Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

0


 Δημήτρης Κανελλόπουλος

Το βράδυ της Τρίτης θα δούμε τους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη. Θα έχει καλεσμένο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι μία εκπομπή που δεν χάνεται. Μάλιστα έχουμε κανονίσει μία παρέα από συναδέλφους να την παρακολουθήσουμε όλοι μαζί, στο... σπίτι, λες και πρόκειται για ποδοσφαιρικό ματς. Άλλωστε τέτοια εκπομπή δεν τη βλέπεις μόνος, ελλοχεύει ο κίνδυνος να σπάσεις την τηλεόραση.

Ήδη ο Alpha μας έστειλε και δελτίο Τύπου για την εκπομπή, μαζί με κάποιες φωτογραφίες. Θα σας δείξω δύο από αυτές.

Η πρώτη μοιάζει με αναγεννησιακό πίνακα. Λάδι σε καμβά. Σε αυτή βλέπουμε καταρχάς τον κ. Μητσοτάκη να (κάνει πως) εργάζεται (σκληρά). Στην άκρη της αίθουσας τον τραβάει βίντεο ο Σταύρος Θεοδωράκης, πρώην αρχηγός κόμματος. Ένας τρίτος τραβάει τον Σταύρο Θεοδωράκη, διότι –ως γνωστόν– ο Σταύρος θέλει στην εκπομπή μία κάμερα για αυτόν αποκλειστικά. Κι ένας τέταρτος τους βγάζει φωτογραφία. Μην ενοχλείστε όμως από την πολυκοσμία, ο σκληρά εργαζόμενος δεν χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του.  


Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον Σταύρο Θεοδωράκη να τραβάει τον κ. Μητσοτάκη στη βεράντα του Μαξίμου. Κοιτάζει το κινητό του στο ένα χέρι ο πρωθυπουργός και έχει στην τσέπη το άλλο χέρι. Ξεπερνάει σε φυσικότητα και τη φωτογραφία που πίνει τον εσπρέσο του στην κουζίνα του σπιτιού του, φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram παλιότερα.  

Είναι στημένα όπως καταλαβαίνετε κι εσείς όλα αυτά στο Μαξίμου, δεν είναι αυθόρμητα. Σε αντίθεση με τους «Πρωταγωνιστές» που δεν είναι... 

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)