Κλάψτε υπουργοί, κλάψτε με μαύρο δάκρυ...

 
Δημήτρης Κανελλόπουλος


Δείτε τις φωτογραφίες από το σημερινό υπουργικό συμβούλιο. Δείτε τους τεθλιμμένους υπουργούς, δείτε τα σπασμένα πρόσωπα.

Ένα 10ημερο μετά την τραγωδία στα Τέμπη, οι χαροκαμένοι υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη έδειχναν συντετριμμένοι. Όπως... και ο ίδιος δηλαδή που κατέβαζε το κεφάλι μπροστά στις κάμερες, όταν τους το φώναξε κάποιος.Δεν κατάφεραν βέβαια οι υπουργοί να φτάσουν στο σημείο να κλάψουν όπως ο Κώστας Καραμανλής μπροστά στο τρένο, εκεί που πέταγε λουλούδια (!) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αν θυμάστε, αλλά έστιψαν τη μούρη, έσφιξαν τα μάτια, μάζεψαν τα χείλη, το προσπάθησαν αρκετά.

Τους βλέπω και τους συμπονώ τους υπουργούς. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως δε στενοχωριούνται μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά και για τις προηγούμενες κυβερνήσεις, μια και όλοι φταίνε. Είναι μεγάλο το βάρος που παίρνουν, γιατί έχουν και το βάρος του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσουν.

Εντάξει, οι άνθρωποι του Κιμ Γιονκ Ουν είναι πιο πειστικοί, σύμφωνοι, αλλά θα υπάρξει κι άλλο υπουργικό συμβούλιο, θα το πετύχουν στο μέλλον πιθανότατα.

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  efsyn.gr