Η συγγνώμη που άργησε, η επιτροπή που… αυτο-καταργήθηκε...

0

 
...και οι άθλιοι της δημοσιογραφίας...

Βασανιστική εβδομάδα. Όχι για όλους. Εμείς δεν πάθαμε τίποτα, δεν χάσαμε, γιους, κόρες, αδελφια, πατεράδες, φίλους. Άλλοι έχασαν. Οι λίγοι, οι συγγενείς, που μετά το σοκ και την ανείπωτη θλίψη καλούνται να υποστούν και μια σειρά παραλείψεων, αστοχιών και αθλιοτήτων.

-Παραλείψεων από... κυβερνητικής πλευράς, με κύρια την πενταήμερη καθυστέρηση απο τον πρωθυπουργό για εκφραση συγγνώμης.

-Αστοχιών απο τον υπουργό Γεραπετρίτη με συγκρότηση μια τριμελούς επιτροπής, με την παραίτηση ενός μέλους της, την αμφισβητησή της από την αντιπολίτευση και στο τέλος την… κατάργησή της με δηλωσή του Μητσοτάκη οτι στην επόμενη Βουλή θα εισηγηθεί διακομματική επιτρόπη.

⁃ Τέλος (εδώ φαίνεται οτι η ξεφτίλα δεν έχει… τέλος), οι τηλεοπτικές αθλιότητες απο 4-5 δημοσιογράφους, που με κάποιες τοποθετήσεις τους αμαύρωσαν την δουλειά δεκάδων συναδέλφων που προσέγγισαν την τραγωδία με αξιοπρέπεια.

-Αυτά για σήμερα. Δεν είναι ώρα ακόμα για πολιτικές προβλέψεις.

Υ/Γ: Με λύπη και έκπληξη είδαμε συνάδελφο, με ήθος, άξιο και αγαπητό να περνάει τσίμα -τσίμα στην αθλιότητα. Ελπίζουμε να εξηγήσει και να διορθώσει μια κακή στιγμή στο εξαίρετο δημοσιογραφικό του Ημερολόγιο...

Κάλχας

topontiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)