«Στην κρίση των πολιτών»...


 Σάλο έχει προκαλέσει τηλεοπτική εμφάνιση του υπουργού Ανάπτυξης καθώς με τις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι ο Κώστας Καρμανλής (πρ. υπουργός μεταφορών) γνώριζε για τα προβλήματα ασφάλειας στον σιδηρόδρομο και το απέκρυψε από τη Βουλή.

Κατά τη... διάρκεια ενημερωτικής τηλεοπτικής εκπομπής (BlueSky) ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ευθαρσώς «είσαι ο Υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις “ναι, έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα”; Αν το πεις αυτό, δεν θα μπει αύριο άνθρωπος».

Και το έκανε ακόμα χειρότερο λίγο αργότερα υποστηρίζοντας πως «είναι πιθανόν ο υπουργός να σκέφτηκε ότι αν βγει να πει ότι έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα, αύριο τα τρένα δεν θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα».
Μόλις αντιλήφθηκε τα λεγόμενά του προσπάθησε να τα... μαζέψει, όμως ήταν ήδη αργά.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. εξέδωσαν ανακοινώσεις κατακεραυνώνοντας τις δηλώσεις του υπουργού.

«Εν μέσω πένθους για την εθνική τραγωδία, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν θα χαρακτηρίσει την σοκαριστική και κυνική παραδοχή του κ. Γεωργιάδη. Την αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, της Δικαιοσύνης και του κ. Μητσοτάκη που θα έπρεπε ήδη να τον έχει αποπέμψει» το σχόλιο της Κουμουνδούρου.

Για «κυνικό τρόπο» μιλάει και η Χαριλάου Τρικούπη και ρωτά αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα καταλογίσει κάποια ευθύνη στον κ. Γεωργιάδη για τη δήλωση του αυτή».


efsyn.gr