Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Μητσοτάκης, ή χρεοκοπία!

 
Ένας από τους βουλευτές-καμικάζι, αυτούς δηλαδή που ανήκουν στην επικοινωνιακή task force του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία έχει αναλάβει το ρόλο της υπεράσπισης μέχρις εσχάτων της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, αλλά και της αποποίησης των ευθυνών για τα πάντα (και όχι μόνο για την τραγωδία των Τεμπών), πλάσαρε το νέο αφήγημα ενόψει των επερχόμενων εκλογών: Μητσοτάκης, ή χρεοκοπία!

Ο Δημήτρης Καιρίδης μιλώντας στο Kontra και σχολιάζοντας αναφορά του παρουσιαστή για τις δημοσκοπήσεις, είπε τα εξής:...

«Μου λέτε για τις δημοσκοπήσεις. Προφανώς υπάρχει κόστος. Και υπάρχει κλονισμός. Αλλά ο κλονισμός δεν αφορά μόνο τα πολιτικά. Βλέπετε ότι το Χρηματιστήριο πέφτει, βλέπετε ότι το ομόλογο ανεβαίνει, βλέπετε ότι οι επενδυτές κουμπώνονται και βλέπετε ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μόλις αμφισβητήθηκε η κυριαρχία Μητσοτάκη, εγώ σας μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια, όπου το μήνυμα είναι ‘προσέξτε μην πυροβολήσουμε τα πόδια μας’ … Εγώ σας λέω τι λέει το Χρηματιστήριο».

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.