Προεκλογικές εκπτώσεις Ερντογάν...

0


 ...με φθηνότερο ρεύμα και φυσικό αέριο...

Προεκλογική έκπτωση στην ενέργεια και παρουσίαση των νέων έργων της αμυντικής βιομηχανίας υποσχέθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας την Τετάρτη στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά της αντιπολίτευσης κατηγορώντας τη για τη... συνεργασία της με τρομοκράτες.

«Δεν θα κάνουμε ποτέ βήμα πίσω από το όραμά μας για τον Αιώνα της Τουρκίας, το οποίο αποτελεί τον οδικό μας χάρτη, κατά την εκτέλεση των έργων για την ανοικοδόμηση της σεισμογενούς ζώνης», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.
Ο ίδιος σημείωσε ότι «τα στελέχη της Togg θα είναι καλεσμένοι μας τη Δευτέρα. Η Togg, που κάποιοι έλεγαν αρχικά ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν, έλεγαν ότι δεν είχαν εργοστάσιο, έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να το παράγουν στο εργοστάσιο, και κοντολογίς έριχναν λάσπη, έλαβε πάνω από 177 χιλιάδες προ-παραγγελίες. Η εικόνα δείχνει ότι το έθνος μας αγκαλιάζει ειλικρινά το πρώτο μας εγχώριο αυτοκίνητο».

«Τον επόμενο μήνα, θα παρουσιάσουμε στο έθνος μας σημαντικά έργα της αμυντικής βιομηχανίας από το εθνικό μαχητικό αεροσκάφος μέχρι το αεροπλανοφόρο Anadolu», πρόσθεσε ο Ερντογάν. 

Ο Τούρκος πρόεδρος υποσχέθηκε 20% έκπτωση στο φυσικό αέριο στις βιομηχανίες και 15% στο ηλεκτρικό ρεύμα. «Δεν αισθανόμαστε άνετα με τη μετατροπή των προεδρικών εκλογών, των αντιπροεδριών, των υπουργείων και των βουλευτών σε πάγκο μικροπωλητών του τύπου "Τι να δώσω στον αδελφό μου". Η μετατροπή της σε παζάρι αλόγων είναι άθλια», σημείωσε.

Ακολούθως είπε ότι «απορρίπτουμε την αντίληψη της πολιτικής που αγκαλιάζει τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Δεν δεχόμαστε την προβολή των τρομοκρατικών οργανώσεων ως νόμιμου φορέα μέσω  πολιτικών τερτιπιών».

«Αυτοί που λένε (σας υπόσχομαι ότι θα έρθει η άνοιξη) μπορούν να φέρουν την άνοιξη μόνο στο Καντίλ, στην Πενσυλβάνια και σε κάποιες πρωτεύουσες που βλέπουν τη χώρα μας με μίσος», πρόσθεσε και συνέχισε: «κανείς δεν θα μπορέσει να εμποδίσει τον Αιώνα της Τουρκίας. Ο συνασπισμός των 7, που είναι ένα τραπέζι τζόγου (όπως λένε οι ίδιοι), που στήνει ενέδρες ο ένας στον άλλο, που δεν δίνει άλλες υποσχέσεις εκτός από μάχες, χάος και αστάθεια, θα υποστεί μια αποφασιστική ήττα και θα καταστεί πολιτικά νεκρός»...

ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)