Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΣΕΦ: Μετά τον Πορτοσάλτε ήρθε και η σειρά του Άδωνι


 Την Τρίτη η «θύρα 7» στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα «τιμώμενο πρόσωπο» ήταν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε. Απόψε στον αγώνα με την Μπάγερν ήταν η σειρά του Άδωνι Γεωργιάδη να γίνει.. πανό.

«Άδωνι ετοιμάσου» γράφει το πανό που ανάρτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Αυτή προφανώς είναι η απάντησή του στο ρεσιτάλ προκλητικών δηλώσεων των τελευταίων ημερών που υποχρέωσαν τη ΝΔ να τον αποσύρει από τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις τις επόμενες μέρες.

Τελικά τα πανό των γηπέδων μοιάζουν με τις δημοσκοπήσεις. Αποτελούν «φωτογραφίες της στιγμής». Με μια διαφορά: Τα πανό έχουν την αποδοχή αυτών που τα αναρτούν, ενώ οι δημοσκοπήσεις δεν γίνονται πιστευτές ούτε από αυτούς που τις σερβίρουν.


Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.