Κι όμως, αυτός ο τύπος είναι Γενικός Γραμματέας της Βουλής!

0

 
Δεν υπάρχουν θεσμικοί ρόλοι στο κράτος, υπάρχουν μόνο υποτακτικοί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και ένας εξ αυτών είναι ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος γράφοντας το ρόλο του στα παλαιότερα των υποδημάτων του, έδωσε μέσω social media το «σύνθημα» της επίθεσης σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χρήστος Σπίρτζης μιλούσε στον ΣΚΑΪ για την τραγωδία των Τεμπών και πριν καν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, πριν καν παρουσιάσει τα έγγραφα που είχε για να στηρίξει τα λεγόμενά του και να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του, ο κ.Μυλωνάκης ανέβασε μια ανάρτηση στο Twitter αναγράφοντας:...

«Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτή τη δήλωση, αλλά και για αλλά απίστευτα ψέματα που ακούστηκαν. Μόνο στεναχώρια μπορεί να αισθανθεί κανείς. Στεναχώρια για τον απροκάλυπτο κυνισμό και την έλλειψη αυτοκριτικής διάθεσης ακόμη και μπροστά σε μια τέτοια τραγωδία. Κρίμα…».

Ο ΓΓ της Βουλής, ωστόσο, απομόνωσε ένα απόσπασμα που ακούγεται ο κ. Σπίρτζης να λέει: «To όλοι φταίνε δεν ισχύει. Πιστεύω ότι δεν φταίμε. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φταίει και θα το παρουσιάσουμε τώρα» και βρήκε την ευκαιρία να δώσει «σήμα» στα «γαλάζια» πρωτοπαλίκαρα για φουλ επίθεση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)