Δαγκωτό στους Γκρούεζες...

 
Υπάρχει κίνδυνος νόθευσης του πολιτικού παιχνιδιού με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων; Απειλείται η δημοκρατία από τη χρήση παράνομων λογισμικών, είτε αυτά βρίσκονται στα χέρια του κράτους είτε στα χέρια ιδιωτών; Με αυτά τα ερωτήματα αναμετρήθηκε στην κατάθεσή του στην επιτροπή του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου PEGA ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής (ΑΔΑΕ) Χρήστος Ράμμος. Δυστυχώς, απάντησε θετικά. Πλήρης αδιαφορία από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και από τα περισσότερα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης. Για το μέγαρο Μαξίμου... και τους ιμάντες του στην περιοχή της επικοινωνίας το μείζον πρόβλημα για τη δημοκρατία σήμερα στη χώρα είναι ο Παύλος Πολάκης. Οπότε φιλήσυχοι δημοκρατικοί πολίτες μη δίνετε σημασία στις υπερβολές, στα κολλήματα και στη θεσμολαγνεία κάποιων παραγόντων των Ανεξάρτητων Αρχών που κυνηγούν τη δημοσιότητα και δώστε την προσοχή σας σ’ αυτά που συμβαίνουν στο άντρο του πολακισμού....

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε με τις καταγγελίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την ύπαρξη παρακράτους. Αυτά συστηματικά κάνουν την τρίχα τριχιά μπας και βγουν από τα ιδεολογικά αδιέξοδά τους. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε με τις αποκαλύψεις ξένων μέσων ενημέρωσης για την εμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης στην εξαγωγή του Predator. Είναι θύματα των ρυπαρών δικτύων. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε με τις επικριτικές αναφορές Ευρωπαίων αξιωματούχων σχετικά με τη λειτουργία του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Παρασυρμένοι είναι και σύντομα θα επιστρέψουν στην κανονικότητα. Επαναλαμβάνουμε, με κίνδυνο να γίνουμε κουραστικοί, ότι το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι ο Πολάκης και ο καθοδηγητής του. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τα δήθεν σκάνδαλα όπου πρωταγωνιστούν βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας. Οι ισχυρισμοί για μίζες, για δουλειές με το Δημόσιο και κατοχή εξωχώριων εταιρειών δεν πατάνε στην αλήθεια. Δράστης ο Πολάκης με πρόθεση να ενοχοποιήσει το ενάρετο κόμμα που κυβερνά. Συνεπώς, δεν έχουν καμία αξία και σε λίγο θα πάρουν τη θέση τους στον σκουπιδοτενεκέ του πλυσταριού.

Επιμένουμε πως το πρόβλημα για τη δημοκρατία στην Ελλάδα είναι ο Πολάκης και ο θεωρητικός του πολακισμού που θέλει να έρθει ξανά στα πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε με τις απευθείας αναθέσεις σε φίλους, κολλητούς και κουμπάρους. Πρόκειται για κακοήθειες που δεν θα αντέξουν στον χρόνο. Το πρόβλημα στη χώρα έχει ονοματεπώνυμο: Παύλος Πολάκης. Μην ανησυχείτε για την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, τη φτώχεια, την εγκληματικότητα. Αυτά είναι παροδικά φαινόμενα. Το πρόβλημά μας είναι ο Πολάκης και όσοι τον καλύπτουν. Αντισταθείτε στην προσπάθεια των λαϊκιστών να επιβάλουν στη δημόσια συζήτηση τον πολακισμό και τις παραφυάδες του. Τσακίστε τους συκοφάντες που διαδίδουν ότι η λαοπρόβλητη κυβέρνηση έχει στήσει παρακράτος για να ελέγξει την πολιτική ζωή της χώρας. Απαντήστε με τη δέουσα αυστηρότητα στις κακόβουλες φήμες που διαδίδουν οι πολακιστές, ότι ο πρωθυπουργός είναι ο οργανωτής των παρακρατικών μηχανισμών. Τρίψτε στη μούρη των εμπαθών την Ιστορία της χώρας από την οποία προκύπτει με καθαρό τρόπο ότι τέτοιου τύπου πρακτικές δεν ανήκουν στην παράδοση της παράταξης. Σε τελική ανάλυση, αγαπητοί ψηφοφόροι, εκτός από τον Πολάκη δεν έχετε κανέναν άλλο λόγο να ανησυχείτε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι φρουροί του κράτους, δηλαδή οι ιδιοκτήτες της χώρας, έχουν πάρει τα μέτρα τους. Οπότε στην κάλπη ξέρετε τι θα κάνετε: δαγκωτό στους Γκρούεζες.