«Βόμβα» Ανδρουλάκη: Ο Μητσοτάκης του ζήτησε να βοηθήσει να «φάνε» τον Μενουδάκο!

 
Στην ΕΡΤ φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Ανδρουλάκης και έριξε βόμβα μεγατόνων, η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Πρωθυπουργό!

Ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποκάλυψε πως στη δεξίωση της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ρώτησε αν θέλει να συμπράξουν, για να αλλάξει η ηγεσία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δηλαδή να «φαγωθεί» ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος!

Και ο λόγος που το έκανε αυτό ο κ.Μητσοτάκης, ήταν γιατί ήξερε ότι η ΕΥΠ είχε τον κ.Ανδρουλάκη υπό παρακολούθηση και πως ο Πρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής είναι «μη ελεγχόμενος».

Ο Πρωθυπουργός μάλιστα, ήθελε τότε να βάλει στη θέση του κ.Μενουδάκου την Εύη Χριστοφιλοπούλου, την πρώην υφυπουργό Παιδείας του ΠΑΣΟΚ!

Είπε συγκεκριμένα ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ: «Στο περιθώριο της παρουσίας μας εκεί, έρχεται ο Πρωθυπουργός και μου λέει: “Γιατί δεν στηρίζετε την αλλαγή στην ανεξάρτητη αρχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα; Αφού χρειάζονται 3/5, πρέπει να βοηθήσετε και εσείς να υπάρξει αυτή η αλλαγή”. Του απάντησα: “Βιάζεστε πάρα πολύ. Αν βιάζεστε τόσο, συνεννοηθείτε με τον κ. Βελόπουλο ή τον κ. Τσίπρα”. Το είπα αυτό γιατί γνώριζα πολύ καλά το σκάνδαλο του Predator και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να αλλάξει τον κ. Μενουδάκο λέγοντας συγχρόνως στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι θα συγχωνεύσει και τις αρχές».

«Ο κ.Μητσοτάκης είναι το βαθύ κράτος στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ αργότερα σχολίασε για τις υποκλοπές:

«Στο θέμα των υποκλοπών, δύο έντιμοι δικαστές με τεράστια εμπειρία, ο κ. Ράμμος και ο κ. Μενουδάκος έβγαλαν στην επιφάνεια πάρα πολλά ζητήματα, που δείχνουν τι παρακράτος είχε στηθεί επί Νέας Δημοκρατίας. Δέχτηκαν προσωπική επίθεση από τον κ. Γεωργιάδη και άλλους υπουργούς. Δεν μπορούν αυτά τα κόμματα. Δεν πιστεύουν πραγματικά στη διάκριση των εξουσιών».

Διάψευση για την άρνηση συνάντησης

Στη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη και είπε ότι ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε να τον συναντήσει δύο φορές.

Ο κ.Ανδρουλάκης μέσω της ΕΡΤ απόψε, απάντησε τον Πρωθυπουργό και διέψευσε τα όσα είπε, λέγοντας πως δεν είχε καμία θεσμική πρόσκληση και πως ο κ.Μητσοτάκης είναι σε μεγάλο αδιέξοδο.