Φοβούνται και τη σκιά τους: Φακελώνουν υπαλλήλους του δημοσίου που συμμετείχαν στη μεγάλη απεργία!


 Οι καθεστωτικές πρακτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά εντείνονται όσο τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για εκείνη.

Η κατακραυγή και ο ξεσηκωμός του κόσμου μετά την τραγωδία των Τεμπών, έχει προκαλέσει «συναγερμό» στο κυβερνητικό επιτελείο, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει την εξουσία και τον έλεγχο στις λειτουργίες του κράτους....

Ξέροντας και καταλαβαίνοντας πως η γενική απεργία-διαμαρτυρία της 8ης Μαρτίου επρόκειτο να είναι μεγαλειώδης (όπως και ήταν), το Υπουργείο Εσωτερικών του Μάκη Βορίδη, ενεργώντας προφανώς κατ’ εντολή του Μαξίμου απέστειλε ένα απίστευτο έγγραφο προς όλα τα Υπουργεία, τις Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, όλα τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και όλες τις Ανεξάρτητες Αρχές.

Με ημερομηνία 7 Μαρτίου, στο σχετικό έγγραφο του ΥΠΕΣ που παρουσίασε το documentonews.gr ζητείται η αποστολή του αριθμού και του ποσοστού των απεργούντων υπαλλήλων (επί του συνόλου των εργαζομένων) από κάθε φορέα και μάλιστα άμεσα, «προκειμένου η Υπηρεσία μας να διαθέτει αξιόπιστα στοιχεία προς επαναξιολόγηση των δημόσιων πολιτικών»!

Τι ακριβώς θα «επαναξιολογηθεί» και γιατί θα φακελωθούν οι απεργοί υπάλληλοι; Μήπως για να υπάρχει «αστερίσκος» στο όνομά τους κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης των εργαζόμενων στο δημόσιο; Απλές απορίες…

Δείτε το έγγραφο της ντροπής: