Παραλήρημα υπέρ Μητσοτάκη και κατά εργαζομένων από την Πιπιλή!

0


 Στα «χαρακώματα» βρίσκονται οι βουλευτές… καμικάζι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη προκειμένου να υποστηρίξουν μέχρι τέλους την αποποίηση ευθυνών για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, αλλά και να ρίξουν το μπαλάκι σε όλους τους υπόλοιπους.

Η κατακραυγή και η ξεσηκωμός της κοινωνίας έχει τρομάξει το Μαξίμου, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει την ατζέντα και να κρατήσει το Πρωθυπουργό εκτός κάδρου.

Μία εξ αυτών των βουλευτών-καμικάζι, είναι και η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε επίθεση στους εργαζόμενους για τις διαδηλώσεις και τις απεργίες, αλλά και για «εγκληματική συμπεριφορά» (!!!) ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

«Η ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να ντρέπεται να κατεβαίνει στις διαδηλώσεις! … Να πάρει ένα πανό και να πει ντροπή μας που εκπροσωπούμε ένα μεγάλο κομμάτι τέτοιων συνδικαλιστών και εργαζομένων», είπε χαρακτηριστικά.

Και έριξε την ευθύνη στους εργαζόμενους μιλώντας για «εγκληματική συμπεριφορά» και προσθέτοντας: «Μην ξανακούσω ότι δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι».

Όσο για τον… Μωυσή αυτής της χώρας; Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ:

«Είναι ο πρώτος και μοναδικός Πρωθυπουργός που έχει αναλάβει προσωπικά το βάρος της ευθύνης για οτιδήποτε βαραίνει την κυβέρνησή του, πράγμα που δεν έχει πράξει ποτέ κυβερνήτης και ειδικά ο Αλέξης Τσίπρας».

Το μοναδικό «αγκάθι» που βρήκε η Φωτεινή Πιπιλή για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ήταν ότι «δεν μπήκε σε βάθος και με τον ΟΣΕ. Έπρεπε να τον κλείσει και να τον ξανανοίξει την επομένη».

Επεσήμανε ως μεγάλες επιτυχίες των κυβερνήσεων ΝΔ (σ.σ. «διέλυσε τα καπετανάτα», είπε) τη διάλυση της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της Ολυμπιακής Αεροπορίας…


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)