Σε παράκρουση μετά τον διασυρμό...

0


 Τελικά ενόχλησε πολύ την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα στελέχη της η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα όπου μαζί με... μηχανοδηγούς και σταθμάρχες επισκέφθηκε το πλήρως κατεστραμμένο κέντρο τηλεδιοίκησης του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης.

Ο Γιάννης Οικονόμου, μετά τις αποκαλύψεις για το απίστευτο φιάσκο του υφυπουργού Μεταφορών όπου οι εργαζόμενοι αποκάλυψαν live τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αμφισβήτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον κατηγόρησε «ότι προσπάθησε να μετατρέψει τον πόνο σε θέαμα».

Η πρεμούρα του να βρει κάτι να πει τον οδήγησε σε αθλιότητες κατά του Αλέξη Τσίπρα ότι «δήθεν πήρε τις κάμερες και προσπάθησε να στήσει σόου». Μάλιστα πρόβαλε και σαν επιχείρημα ότι εκείνη την ώρα διεξαγόταν στη Βουλή σοβαρή συζήτηση για την τραγωδία στα Τέμπη όπου υπενθυμίζεται ο Γιώργος Γεραπετρίτης υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος και για τις Υποδομές και Μεταφορές σηκώθηκε και έφυγε.

Συνεχίζοντας μιλώντας στον Ant1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιστράτευσε και fake news κατά του Αλέξη Τσίπρα όπου τον εγκαλούσε «γιατί δεν πήγε και στο σταθμαρχείο της Λάρισας».

Νωρίτερα βέβαια ο πρόεδρος μηχανοδηγών ΟΣΕ είχε ήδη απαντήσει στον Γιάννη Οικονόμου καθώς όπως σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να επισκεφθεί και το σταθμαρχείο της Λάρισας και δεν του επέτρεψαν καθώς εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη σύσκεψη...

avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)