Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «γύρισε» το 2-0 σε 2-2 και απέφυγε την ήττα κόντρα στη Λιντς

0


 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε την ευκαιρία της να φτάσει τη Μάντσεστερ Σίτι στη δεύτερη θέση της Premier League, καθώς έμεινε στο 2-2 με την Λιντς στο «Ολντ Τράφορντ» σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ διατήρησε την εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στη Λιντς, καθώς μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 18 μεταξύ τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις (11-6-1), αλλά δεν κατάφερε να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της εντός έδρας, το οποίο σταμάτησε στις 13 συνεχόμενες νίκες μεταξύ Αγγλίας και Ευρώπης.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Ολντ Τράφορντ», καθώς προηγήθηκαν 2-0 με γρήγορα γκολ στην έναρξη κάθε ημιχρόνου. Έπαιξαν εντυπωσιακά παρόλο που πριν από μερικές ημέρες απέλυσαν τον προπονητή τους Τζέσε Μαρς και πήγαν στο ματς με υπηρεσιακό προπονητή τον Μάικλ Σκούμπαλα. Ο Νιοντό στο πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ στο 48′ ο Βαράν έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στους «whites».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, αντέδρασε. Ο Μάρκους Ράσφορντ μείωσε στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 70′ ο Τζέιντον Σάντσο έγραψε το τελικό αποτέλεσμα στην επανεμφάνισή του έπειτα από μεγάλο διάστημα εκτός δράσης καθώς προσπαθούσε να βελτιώσει τη νοητική του υγεία.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα τα… ξαναπούν σε λίγες ημέρες, καθώς θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες την προσεχή Κυριακή (12/02) στο «Έλαντ Ρόουντ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)