«Θέμα» στη Βουλή με fake επιστολή Τασούλα...

0


 ...για προεκλογικό χρήμα σε βουλευτές...

Αναστάτωση επικράτησε στο Κοινοβούλιο μετά από ψεύτικη επιστολή του Κώστα Τασούλα που μοίραζε... λεφτά με το τσουβάλι για προεκλογικές εκδηλώσεις. Τρεις βουλευτές κατέθεσαν αίτημα.

Η επιστολή που υποτίθεται... ότι υπέγραφε ο πρόεδρος της Βουλής καλούσε τους βουλευτές να συνεννοηθούν με συνεργάτη του κ. Τασούλα και να καταθέσουν προτάσεις εντός δέκα ημερών για την αξιοποίηση κονδυλίων σε πολιτιστικούς ή άλλου συλλόγους της εκλογικής τους περιφέρειας.

Σύμφωνα με το documento ο ίδιος ο Κώστας Τασούλας δεν αποκάλυψε τα ονόματα των βουλευτών, ωστόσο η ιστοσελίδα επικαλείται ανώτατες κοινοβουλευτικές πηγές που αναφέρουν ότι την πάτησαν τρεις βουλευτές από τα τρία μεγάλα κόμματα.

Το περιεχόμενο της fake επιστολής: 

Στα πλαίσια που μου δίνει ο Κανονισμός της Βουλής έχω ήδη αξιοποίηση μέχρι στιγμής ένα εκατομμύριο ευρώαπό τον προϋπολογισμό μας για την κάλυψη των αναγκών του έργου πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής μου περιφέρειας. Επειδή υπάρχουν ακόμα οικονομικά διαθέσιμα θα ήθελα να αποστείλετε ΑΜΕΣΑ στον διευθυντή του γραφείου μου κύριο Βασίλη Νταβώνη και στον στενό μου συνεργάτη γενικό γραμματέα της Βουλής κύριο Γιώργο το Μυλωνάκη (κυρία Θεοδώρα Πετρούλα)εντός των 10 προσεχών ημερών τις ιεραρχημένες σας προτάσεις για την αξιοποίηση σχετικών κονδυλίων σε πολιτιστικούς ή άλλους συλλόγους της εκλογικής σας περιφέρειας, ενόψει μάλιστα των επικείμενων εθνικών εκλογών Θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να ικανοποιήσουμε σε λογικά πλαίσια της πρότασή σας αποφεύγοντας κάθε υπόνοια διάκρισης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)