Μέχρι την άλλη Παρασκευή η απόφαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ: Τι ειπώθηκε στην εκδίκαση της έφεσης

 
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/2) στα γραφεία της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει η ΑΕΚ για την, εις βάρος της, πρωτόδικη απόφαση στην υπόθεση με το αναβληθέν παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μια διαδικασία που διήρκησε περίπου τρεις ώρες και το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται -βάσει των όσων ζήτησαν όλες οι πλευρές- εντός μίας εβδομάδας και συγκεκριμένα από την Τετάρτη (1/3) έως την Παρασκευή (3/3).

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan Super League είχε δικαιώσει τον Ατρόμητο λόγω «έλλειψης υπαιτιότητας» κι αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας σε νέα ημερομηνία.

Από πλευράς ΑΕΚ ήταν οι Έλλη Ρίζου, Αλέξης Αλεξίου, Γιώργος Κοσμάς και Φένια Καλλιμάνη. Τον Ατρόμητο εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Αργύρης Λίβας.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός ήταν παρόντες στη διαδικασία, καθώς είχαν σχετικό δικαίωμα μετά την παρουσία τους και στην εκδίκαση σε πρώτο βαθμό. Το «τριφύλλι» εκπροσώπηαν οι Λεωνίδας Μπουτσικάρης και Δημήτρης Βαγιάκος, ενώ τους «ερυθρόλευλους» οι Βασίλης Δημακόπουλος και Δημήτρης Καρπετόπουλος.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν δικαίωμα να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (28/2, 12:00). Εξού και η σχετική ανακοίνωση θα βγει από την Τετάρτη. Όλες οι πλευρές πλην Ολυμπιακού γνωστοποίησαν ότι δεν προτίθενται να έχουν υπομνήματα. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημακόπουλος σημείωσε ότι επειδή έπρεπε να αποχωρήσει, ήθελε προθεσμία για υποβολή υπομνημάτων, όπως και έλαβε μέχρι την Τρίτη.

Πηγή: sport-fm.gr