Ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια ο ποδοσφαιριστής της Χατάισπορ, Κρίστιαν Ατσού

0


Μία μικρή φωτεινή αχτίδα, στις «μαύρες» εικόνες που έχουν πλημμυρίσει την ανθρωπότητα απ’ τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/2) μετά τον καταστροφικό σεισμό 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που συγκλόνισε τις περιοχές στα σύνορα της Τουρκίας και της Συρίας, ήταν δίχως άλλο η διάσωση του ποδοσφαιριστή της Χατάισπορ, Κρίστιαν Ατσού.

Ο Γκανέζος πρώην μεσοεπιθετικός των Τσέλσι και Νιούκαστλ, ήταν μέσα σε κτίριο που κατέρρευσε απ’ το φονικό σεισμό στην Τουρκία, ωστόσο, αργά το βράδυ της Δευτέρας (6/2) εντοπίστηκε ζωντανός από τα σωστικά συνεργεία.

Το κτίριο στο οποίο έμενε ο Ατσού μαζί με συμπαίκτες του στην Χατάισπορ «έπεσε» ολοκληρωτικά απ’ το σεισμό, όμως ο ίδιος κατέστη δυνατό να απεγκλωβιστεί απ’ τα συντρίμμια. Όπως αναφέρει η ηλκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», ο 31χρονος Γκανέζος αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αναπνοή κι έχει τραυματιστεί στο δεξί του πόδι, όμως είναι εκτός κινδύνου και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Στο ίδιο κτίριο, από το οποίο ανασύρθηκε ο Ατσού, βρίσκονται εγκλωβισμένοι και άλλοι άνθρωποι της Χατάισπορ, με τα σωστικά συνεργεία να μην έχουν ακόμα καταφέρει να εντοπίσουν τον αθλητικό διευθυντή, Τανέρ Σαβούτ, και τον διερμηνέα της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)