«Πρωθυπουργός των υποκλοπών και των αποστασιών» ο Μητσοτάκης...

0


 Σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ /ΚΙΝ.ΑΛΛ. Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας από την Κόρινθο, το βράδυ του Σαββάτου.

Αναφερόμενος στα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετακινήθηκαν στη Ν.Δ....ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε πως «ποτέ άλλοτε πρωθυπουργός δεν έδειξε τέτοια απρέπεια μετατρέποντας το Μέγαρο Μαξίμου σε "ατελιέ" φωτογραφιών».

Συνεχίζοντας σε ανάλογο πνεύμα, ανέφερε: «Ξέρετε στην πολιτική όλοι κρινόμαστε είτε για το αν κάνουμε όσα λέμε είτε αν υπηρετούμε ένα νέο πολιτικό ήθος.

Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον εξυπηρετεί την οικογενειακή του παράδοση, των υποκλοπών και των αποστασιών. Μακριά από εμάς αυτές οι παραδόσεις διότι αυτή η παράταξη με τους αγώνες της έκλεισε στο χρονοντούλαπο αυτήν την "κουλτούρα"». Πρόσθεσε ότι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ συγκροτούνται από τα θεσμικά όργανα του κόμματος και κανέναν άλλον.

«Η ελάχιστη οφειλόμενη πράξη ευθύνης»

Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα να υπερψηφίσουν την τροπολογία της Κ.Ο. για την προστασία της κύριας κατοικίας των αδύναμων δανειοληπτών με επαναφορά του νόμου του ΠΑΣΟΚ του 2010 με επικαιροποιημένα κριτήρια, προστασία της αγροτικής γης και συνολικό πλαίσιο διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους.

«Είναι η ελάχιστη οφειλόμενη πράξη ευθύνης. Έχουμε χρέος να δώσουμε σε όσους δεν άντεξαν για λόγους αντικειμενικών συνθηκών, μια δεύτερη ευκαιρία αξιοπρέπειας με διαφανή και αντικειμενικά κριτήρια» ανέφερε στον απόηχο της απόφασης του Αρείου Πάγου, που ανοίγει το δρόμο για χιλιάδες πλειστηριασμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)