Αδιανόητη δήλωση Μητσοτάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πει ότι θα γίνει νοθεία στις εκλογές»...

 
Χυδαία επίθεση σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, με τον πρωθυπουργό να φτάσει στο σημείο να ισχυριστεί ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα μιλήσει για νοθεία των εκλογών...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μία μέρα μετά το άγριο σφυροκόπημα που δέχτηκε η κυβέρνησή του από το Ευρωκοινοβούλιο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος και ισχυρίστηκε ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι αστείο να συζητάμε σήμερα ότι υπάρχει δομικό πρόβλημα δημοκρατίας στη χώρα μας» υποστήριξε και είπε ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δημιουργήσει «υπόνοιες για την αξιοπιστία του εκλογικού αποτελέσματος» και είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει και για νοθεία στις εκλογές.

Αναλυτικά ο διάλογος του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιώργο Κουβαρά:

Γιώργος Κουβαράς: Τώρα, θέλω να έρθω σε κάτι άλλο. Ο Αλέξης Τσίπρας θέτει ως δίλημμα των εκλογών το «δημοκρατία ή εκτροπή». Σήμερα είπε ότι έχετε υπερβεί κάθε όριο κράτους δικαίου και ότι έχετε πιαστεί με τα πειστήρια του εγκλήματος.

Ο κ. Ανδρουλάκης έχει φέρει το θέμα στην Ευρωβουλή. Η Ελλάδα μοιάζει να είναι στο στόχαστρο για αυτό το θέμα, το θέμα της δημοκρατίας και των θεσμών.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο στόχαστρο από την αντιπολίτευση, όχι από τους θεσμούς. Να το ξαναπώ, κ. Κουβαρά, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάθε χρόνο εκδίδει μια έκθεση για το κράτος δικαίου. Αυτός είναι ο τελικός αξιολογητής του τι συμβαίνει στο κράτος δικαίου στη χώρα μας.

Και η έκθεση αυτή δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα την οποία παρουσιάζει η αντιπολίτευση. Και είναι τουλάχιστον αστείο να συζητάμε σήμερα ότι υπάρχει δομικό πρόβλημα δημοκρατίας στη χώρα μας.

Αυτοί οι οποίοι τα λένε, με πρώτο τον κ. Τσίπρα, πιστεύω ότι έχουν έναν σκοπό, κ. Κουβαρά. Και αυτός είναι να δημιουργήσουν υπόνοιες για την αξιοπιστία του εκλογικού αποτελέσματος. Ήδη το εννοούν.

Γιώργος Κουβαράς: Δηλαδή λέτε ότι θα αμφισβητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το εκλογικό αποτέλεσμα;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εννοώ ότι θέλουν να μας πουν περίπου ότι «οι πολίτες θα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ αλλά τελικά θα βγει η Νέα Δημοκρατία».

Γιώργος Κουβαράς: Δηλαδή θα πουν ότι θα γίνει νοθεία στις εκλογές;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εάν δείτε πού οδηγεί η λογική κατάληξη των επιχειρημάτων τους δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα καταλήξουν να πουν και αυτό, ναι.

Και είναι αδιανόητο αυτό, διότι αν έχουμε ένα, θα έλεγα, κεκτημένο στη χώρα μας είναι το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

Avgi.gr